• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka hahaha poznalals nasza tajemnice :) a mialo sie nie wydac ze marta tak zabalowalysmy haha
anisiaj pojedz z tej okazji z m sama w gory :) a pozniej m jak chce niech sobie idzie ze znajomymi na piwko urodzinowe

dzięki dziewczynki.

ja podobnie jak m evel - nie uśmiecha mi się płacic za znajomych skoro ani ja, ani m się nie wyluzujemy do końca. Zrobię obiad rodzinny z tortem, a sami wyskoczymy gdzieś na weekend. I raczej gdzieś blisko, bo raz, że ja źle teraz znoszę podróże, dwa, że m nie ma urlopu tak nagle.

anisiaj a masz pomysł na prezent? Ja nie chcę kupować czegoś zwyklego, chciałabym aby jakoś zapadł Mu w pamięć ten prezent, myślałam o fotoksiążce z naszymi zdjęciami ale facetów chyba nie cieszą takie rzeczy...

Anisiaj super pomysł z tym wyjazdem:)) lepiej razem skorzystać niż płacić za kogoś i tak jak mówisz do końca się nie wyluzować. A jeśli chodzi jak się się będziesz czuła to powiem ci że pewnie dobrze bo za miesiąc to już są takie fajne tygodnie i ma się dużo energii:))

Bietka oj wydało sie he he he

myślicie ze mam szanse zając się dodatkowo dzidzią ? bo może mamy nie chcą osoby która sama ma małe dziecko co?
Anisiaj pomysł super ja też będę kombinowac bo mój m ma 30stke 2 sierpnia wiec troche czasu mam

anisiaj my myślimy o wyjeździe na weekend, wczoraj patrzyliśmy na oferty, On najpierw wymyślił ze z dziećmi w góry i na narty ale skoro to jego 30-tka to nie wiem czy nie byłoby lepiej dzieci do babci podrzucić i wyjechać na weekend we dwoje :)
Jeszcze jest opcja że podczas gdy dzieci na ferie pojadą tylko ferie są u nas koniec stycznia- początek lutego a M ma urodziny 24 lutego...

marta mysle ze masz szanse. dzieci ktore razem sie "chowaja" super sie rozwijaja. wejdz sobie na ta stronke niania.pl wpisz poznan i tam poszukaj. jest tam duzo ofert wiec napewno znajdziesz cos dla siebie, a od kiedy chcesz sie tym dzieckiem zajmowac?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry