• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam :)

anisiaj
mój tata tak do mnie mówił i tak robił (nie bój się jestem sobą i nie wyskoczę z jakimś drugim JA ) hahahahaha :-D a śpisz w dzień ? lepiej w domku co??? wyprałaś wszystko? a czy można jakoś wyłączyć myślenie ???

bobo no to pięknie panna Julia śpi z rodzicami ;-) hehehehe wysypiasz się jak masz ją obok ?

wiolka
, 6 mamo zdrowia

anaber
wpadaj częściej :*

Anisiaj to super:))

Wstałam o 3 do Kuby z potwornym bólem głowy i trzyma mnie do tej pory już sobie tabletkę wzięłam:(( Nie chcę się kłaść bo mam robotę w domu i muszę się odrobić zanim wyjdę z Kubą na spacer i po starsze do szkoły

Oj Aga, mi tez glowa peka, moze cisnienie sie zmienia?

Bietka, spoko, zadrzalam,bo kolejny raz mnie zaskakujesz ;p nic nie zrobilam jeszcze,bo wczoraj zle sie czulam, a dzisiaj chce polezec na luzie. Jak troche mi minie glowa, to zrobie sianokosy, bo wygladam jak wilkolak ;)

jestem i ja po raz drugi zasnełam z małym... teraz on ciagnie flache pózniej musze sprzatac

kolezanka mi opowiadała jak w markecie dziecko mówi do mamy :
" jak mi nie kupisz tej zabawki to powiem babci ze liżesz tacie dydola" ha ha ha serio !
to tak na poprawe humoru :-D

z dzieckiem kolezanki nie wypaliło ale moze cos znajde dodatkowego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry