Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my dzis do 10 pospałysmy obudzil nas listonosz dzwonkiem do drzwi musiałam w szlafroku list odebracsobie o ,mnie pomyslał
10 a ona w pizamie
Julita tez spi w łózku z nami ostatnio zajmuje wiekszosc mojej połowy a jak sie odsuwam zeby miała wiecej miejsca to wchodzi podemnie
od jakiegos czasu obraca mi sie w nocy na brzuch i musze ja przewraca bo boje sie zeby sie nie przydusila a ona i tak sie na brzuc
h przekreca i tak nam mijaja noce
myslalam ze jak dzis wstane to bedzie bialo na polu a tu szaro
my z Nastka mamy teraz dla odmiany kaszel chyba trzebabedzie lekarza odwiedzic
Marta zalezy jakie ci sie dziecko do pilnowania trafi bo dzieci sa przerózne jedne grzeczniutke i spokojne inne wulkany energi..ja pilnowałam wiele dzieci i powiem ci ze na dłuzsza mete jest ciezko ale faktycznie dobre to jest dla naszego dziecka bo ma kontakt,spróbuj zobaczysz czy to cos dla ciebie i czy poradzisz sobie
Julita dzis cos wyjatkowo niespokojna poplakuje co chwile nie wiem czemu
ide cos robić bo mam w domu bajzel a najchetniej bym przed lapkiem zasnęła zajrze później milego dnia i udanych spacerków:-)