• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja już po lekarzu,jest poprawa ale jeszcze jest utrzymany antybiotyk dla Karola w zmniejszonej dawce a Franuś w takiej samej.
Dziewczynki niestety kici nie mogę na razie brać bo pediatra powiedziała,że dzieci przez chorobę osłabione i żeby im do domu przez jakiś czas dodatkowych alergenów nie wprowadzać:-(.
Justi a jak ty z Kubolkiem u lekarza???

Anisiaj jakaś kolacyjka przy świecach w prezencie,a potem na zajutrz wyjazd to super pomysł!!!
No a ja 19 marca usłyszę piosenkę ''...czterdzieści lat minęło jak jeden dzień....''.Jestem ciekawa czy m wymyśli jakąś niespodziankę.

reklama
marta buziaczki dla Oliego z okazji 2 miesiąca :* :-)

mój spacer trwał 15 minut bo zaczęło wiać i deszcz ze śniegiem sypie ..wrrrrrrrrr co za pogoda :baffled:

6 mamo zdrowia dla Was :*

jadę na 18:15 do mojego lekarza - może mi przepisze czopki na ten kręgosłup bo już nie wyrabiam. Chciałam wczoraj poćwiczyć ale nie da się, boli :( nie chcę sobie większej krzywdy zrobić... poza tym muszę się mu pokazać i powiedzieć że nie biorę tabsów, no i mam cytologię zrobioną itp itd...

a ja dzisiaj dostaję fisia z nudów..i nawet tęsknię za m, po tym tygodniu razem. idę się odgruzuję pod prysznicem, wyczaruję jakiś obiad i będę miała dzień świra cd

marta - ucałuj Oliwierka z okazji 2miesięcy :)

bietka - powodzenia na wizycie!

dziewczynki maja wasze dzieci drugie imie?
ponoc jak sie chrzci tu dziecko to jak dziecko nie imienia swietego to trzeba mu do chrztu takie dac. slyszalyscie cos o tym? u was tez tak jest?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry