• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anaber, obiad pyszny już czeka, na pizze mam bana, po ostatnim chorowaniu. w ogóle kiepsko się dziś czuje, ktoś mi tu obiecywał lepsze samopoczucie w II trymestrze i co? obiecanki cacanki, żadne z Was siostry :P

Skład:
100 g płynu zawiera:

• substancje czynne: dichlorowodorek octenidyny 0,10 g , alkohol fenoksyetylowy 2,00 g.
  • substancje pomocnicze: kokamidopropylobetaina, - roztwór 30%, sodu D-glukonian, glicerol 85%, sodu wodorotlenek, sodu chlorek, woda oczyszczona.

aga u mnie jest to samo że ktoś Wiktora zaczepi a pani widzi zawsze dopiero w momencie gdy on się broni i tego kogoś odepchnie i póxniej wychodzi na to że Wiktor zaczął bo on oczywiście nie powie nigdy pani że nie od niego to wyszło tylko mi opowiada jak było...

Bietka i podpowiedz z czym podalas tako przysmak :-)

Marta oktanisept ma w sobie alk. ale na pewno nie wysuszy tak jak spirytus. ja bym uzywala ten z monopolowego rozcienczony oczywiscie. ale jesli lekarka powiedziala ze moze byc salicylowy to pewnie mozesz. Mi moj pediatra jak Borys mial przeboje z pepkiem to powiedzial ze nie wolno salicylowego. takze ile lekarzy tyle opini. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bietka fajny przepis tylko ten majonez :-p

U mnie dietowo grillowana piers, razowy makaron i warzywka na parze.

Ja do pracy wracam chyba w czerwcu, kurde zeby nam sie forum nie rozpadlo jak wszystkie do pracy wroca;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry