• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo nie martw się. U nas gruszka to była porażka. Frida jest ok.Krzywdy małej nie zrobi.Nie ma szans.

Zgadzam się z Małgosią!!!U nas też gruszka to porażka,nie raz uszkodziłam śluzówkę mojemu dziecku,Frida okazała się dla nas mega wybawieniem.Nie sposób dzidzi zrobić krzywdy,bo po prostu tego nie da się do noska włożyć,to się przykłada do noska i ciągnie z drugiej strony ustami,nawet jak Julcia ruszy gwałtownie główką,to tylko końcówka się zesunie z noska nie kalecząc śluzówki w środku,tego nawet za głęboko nie włożysz!!!

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

martwię się... anisiaj nie odpisała na sms... pewnie kolejka na IP

jestem zmęczona , ale tak pozytywnie, bo lubię mieć czysto w mieszkaniu :)

ale leje- wiatr, brrrrrr jak w listopadzie, już widzę jak m rano zaspany wyjdzie z psem i moją czystą podłogę ... ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

thumb.php

ja mam takie jest super bo te końcówki są gumowe miekkie

U mnie sprawdza sie gruszka a katarku jeszcze nie używałam bo nos jak jej wyczyszcze to może oddychać i wydaje mi sie że wystarczająco ma wyczyszczony,każdy używa to co mu bardziej odpowiada:tak: My za chrzest mamy zamiar zapłacić 100zł samemeu księdzu a z tego wzgledu że chcemy chrzest w sobote to musimy zapłacić kościelnemu i organiście żeby przyjechali specjali do kościola:baffled:i godzine chrztu wtedy mozemy wybrac sami chyba zebysmy chrzcili na zbiorowym chrzcie to wiadomo konkretna godzina i jedna niedziela w miesiacu. Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&& dobrze ze wszystko wporzadku,odpoczywaj:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry