• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo hejka :)

Madzia o kurna zobacz
164598139750c875b60d82e.jpg
ten ciasteczkowy potwór :) rewelka dalabyś radę takie cos zrobić ?? oczywiście na szydełku i nie obustronną :) chodzi mi o wzory :) mozesz robić takie kermit :)
albo ptaki angry birds
images
wiesz jakie branie bedziesz miała :)

ja bym takiego ptaka zamowiła dla mojego Igorka :) ciasteczkowy potwór i ptaków angry birds to nikt nie robi :) no chyba ze ktoś zgapi :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem wykąpałam małą dziewczynki leżały na macie wczoraj kupilam Julice i zachwyca sie wiszącymi zabawkami i sie na niej turlika z brzucha na plecy i odwrotnie:-DNastka leży obok niej i opowiada jej jakie ma zabawki i co robią :-) Dzoana to ładny kolor super jak masz dlugie włosy ja swoje juz tak długo zapuszczam i dooopa zawsze jak balejaż robie to zdarza mi sie często końcówki podciąć i tak schodzi mi to zapuszczanie:-DAnastazja ma dłuzsze odemnie:dry: Anaber zajebiaszcza czapka elmo:-D:tak: Gosiulek wiesz jak to jest nie trzeba ruszać gówna bo zacznie śmierdzieć:-D:-Dtrzymajmy sie tego nas nienawiść jak zaraza nie wybije....:tak::-D:-Dza bardzo jesteśmy z sobą zżyte i nie zapatrzone w siebie :-pMagda miło że z nami jesteś;-)

Anisiaj wybacz musialo mi przeskoczyc bo to ostatni wpis na stronie. Jasne ze zrobie tylko cene za kilka dni bede znala bo zamowilam material i dopiero jak zrobie to podam ceny. Co do lekow to ja jedynie luteina na podtrzymanie i wapno do picia bo mialam skurcze, od czasu do czasu nospa na woreczek mialam uwacac co jem zadnego tlustego i ciezkostrawnego. A jak dostala bym atak to zabieg ale obeszlo sie bez.

Anaber
jedna dziewczyna elmo robi jola cos tam. Ja mam kilka pomyslow juz na nowe czapeczki ale nie mam kiedy zrobic ;p Dala bym zdjecia ale nie chce by nieproszona osoba je zobaczyla hehe ;p

Marta Dzoana
dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry