• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Magda pisze z nami Joweg ostatni raz chyba była w świeta prawda? rzadko niestety zaglada ale chociaż daje znaki co z nią;-) Anisiaj mam nadzieje że bóle brzucha nie są związane z jakimś innym powodem jak tylko faktem rozciągania sie wszystkiego:tak: Bobo ja będę kupowała komplet widziałam piękne i sa niby już z plaszczykiem albo kombinezonem tylko nie wiem na ile to ciepłe bo nie dotykałam a pójde kupić na poczatku lutego bo teraz za wcześnie jeszcze. 6mamo-kurcze współczuje ci a moze leczenie jest źle dobrane leki za słabe ze poprawy nie ma? Bobo cesarka nie jest przeciwskazaniem do kolejnych ciąż tylko dla własnego zdrowia tzreba odczekać troszke mi lekarz mówił 2 lata ale kazdy mówi co inneog mam koleżanke co rok po roku miala 3 cesarki i nic jej sie nie działo ale wiadomo ze kazda kobieta inna

Ostatnia edycja:
reklama
Oszaleję z tym moim mężem, ciągle jakieś programy dokumentalne o kryzysie finansowym

k,NjM4OTMxNTIsNDU1OTUwODI=,f,strzal_w_glowe.jpg

dziewczynki, kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę? nie chcę za wcześnie, ale z moim podejściem, to dobry moment na zakupy, to droga na porodówkę ;)

6mamo, zdrówka kochana i dużo siły Wam życzę!

wiolka, dziewczyny wyzdrowiały?

Madzia masz wymiary Boryska i mojego brata córki bo ja tą fioletową to dla bratanicy zamwaiałam pod choinkę :tak:a Igorka nie masz :happy2:

Anisiaj ja kupowałam i zbierałam już chyba w 4-5 m-cu bo ja w w odzie gorącej jestem kąpana :tak:

kurcze wiecie co z tym kaszlem to sa zawsze jaja nigdy nie wiem czy to mokry czy suchy a z tego co słysząłam,to diphergan jest na mokry i działa wyciszajaco uspokajająco. Ale moge sie mylic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj dzewczynki zdrowe Nastka wczoraj na sankach była jak sie śmiała taka była szczęśliwa jak taka ją ciągnął i sie z nią wygłupiał a małą ja we wózku na spacer wziełam Julita kocha być na zewnątrz jak jej tylko kombinezon załoze to już śpi a jak ze spaceru wracamy i do domku wejde odrazu sie budzi,myśle że powoli mozesz zacząć kupować ja chyba od 4 miesiaca zaczęłam po troszku a później już na luzie oglądałam i kupowałam :tak: Bobo u nas w tym sklepie co bedę kupowała to plaszczyk lub taki kombinezonik masz do ubranka i całosć kosztuje od 80 paru zł do 130 chyba

Ostatnia edycja:
Dziewczynki co do ilości porodów po cc to słyszałam,że mogą być tylko 3 cc.Ja miałam 2 cc i 4 sn.Po pierwszym cc rodziłam 2 razy sn i na koniec cc,bo właśnie podejrzewali,że mi się blizna na macicy rozchodzi.Mam 2 blizny po cc,niestety gin nie ciął mnie po starej bliźnie,nie wiem dlaczego.
Anisiaj ja jak byłam w ciąży z Karolkiem,to dostawałam ataków kolki żółciowej,ból niesamowity i aby nie musieć mieć zabiegu w ciąży musiałam mieć rygorystyczną dietę.Zero słodyczy,smażonego,pieczonego,duszonego,tłustego,wędzonego,zero surowych warzyw i owoców,do picia tylko herbata na szczęście pozwolili z cytryną i cukrem i kompot z jabłek,wędlina wyłącznie chuda i to drobiowa.Kochana zaobserwuj kiedy konkretnie boli cię brzuch/żołądek/wątroba czy po zjedzeniu jakiejś konkretnej potrawy.

Franulek boi się teraz ponownie iść spać,bo mówi że ''bede zigał''.

Ja do chrztu mlodej kiecke i sweterek sama robilam :D
Ja tez cesarke prawie ze rok po roku
Bobo na usg wszystko widac wprawne oko lekarza wszystko wypatrzyc powinno

DSCN6314.jpg co myslicie ??

Anaber Ahaaaaaaaa to takie buty
Anisiaj ja z aniolkiem szybko bo jak sie tylko dowiedzialam o ciazy, z Nadia duzo za pozno bo mi zabronili i co do czego wszystko na wariata kupywane bylo bo od 32 co chwile w szpitalu lezalam

Ostatnia edycja:
reklama
Małgosiu Franek ma mokry,odrywający się kaszel i wymiotuje tą flegmą,a Karolek chyba troszkę lepiej.Franuś w ciągu dnia wcale tak dużo nie kaszle,tylko jak kładzie się spać i chwilę po zaśnięciu.Te inhalacje co ma raczej nie robią na nim wrażenia,trzeba będzie wrócić do PULMICORT i VENTOLIN,oczywiście jak lekarz przepisze.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry