reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kochane
ja znowu z doskoku, M ma wolne więc nie siedzę przy kompie prawie wcale.
Zresztą zajęłam czas pożytecznie i też zajęłam się rękodziełem tyle że zaczęłam robić kartki na różne okazje no i bransoletki bo chciałam się nauczyć jak mam sobie sama wymieniać sznurki w moich lilou żeby nie płacić za każdym razem 15 zł za wymianę i tak mnie to wciągnęło że cały weekend coś robiłam w wolnej chwili :)
Mam nadzieję że u Was ok, któregoś dnia usiądę i popiszę z Wami, u nas teraz zaczęły się ferie, w tym tygodniu (pod koniec) wyjeżdżam z dziećmi na Mazury... Tyle u mnie, Trzymajcie się... Miłego wieczoru!

ja dzis witam sie pierwsza :)

spac nie moge bo wczoraj pospalam w dzien a w nocy pospalam od 2 do 4 i wyspana, pewnie znowu w dzien bede osypiac wrrr ale czuje sie juz lepiej...
Jeszcze raz dziekuje Wam za wsparcie i pamiec o mojej coreczce ;*

bietka kupilliscie taki sam tv jak my tylko nasz ma 42 cale bo wiekszego nie chcelismy, nasz salon nie jest jakis mega wielki a roznica w cenie byla znaczna bo prawie drugie tyle.

aga zdrowka dla Waszej rodzinki a szczegolnie dla Kubusia. w srode macie to badanie ?

anisiaj za Twoje wszystkie badania beda kciuki zacisniete juz od dzis &&&

evel zajrzyj do nas na dluzej :) udanych ferii dla Amelki i Wiktorka :)

dzoanka a Ty to bedziesz tanczyc karniaka ze ho ho

marta mam nadzieje ze z netem bedzie juz ok dzis

bobo ja jak ogladam te programy na TLC to czasami nie wierze ze sa tacy zidiociali rodzice, ja nie mam tvn player a chetnie bym obejrzala ten program o adopcjach :(

MILEGO DNIA :)

Dzień dobry:)

Ja już od dwóch godzin na nogach, pobierałam Kubie mocz na badania, i m przed pracą zawiózł

Za chwile muszę iść budzić młodego do szkoły:)

Oli zostaje w domu, nie chce żeby się bardziej rozchorowała

Aniołkowa tak w środę mamy to badanie, o ile oczywiście mocz i posiew będą dobre a we wtorek jedziemy do Prokocimia

WITAM SIĘ I JA nadal nie ma neta tylko m ma - bezsensu ... dziś bedziemy dzwonic tam.
BIetka telewizor super
Anisiaj a to znajomi he he ja też nie lubie takich sytuacji
Kingus jak samopoczócie?
6mamo jak zdrówko?
Aguś a kiedy będą wyniki?

ja dziś zmykam do galerii zaszalec ;-)

i poszło to moje dziecko do szkoły

Marta
co będziesz kupować?????

Wyniki będą jutro, tyle że posiew oddaliśmy w piątek a na ogólny dzisiaj:)

reklama
Hej Dziewczynki!!
Ale u nas dzisiaj pochmurnie. Byłam wczoraj u kolezanki i miałyśmy i miałyśmy jechac oddać krew. Okazało się że miała imprezę dzien wcześniej i popili trochę i doopa z oddawania krwi. Sama nie pojechałam bo liczyłam na jej duchowe wsparcie, i że razem oddamy :( W kolejną niedzielę jest jeszcze jedna zbiórka krwi, już bliżej i wiem dokłądnie w którym miejsu, ale nie wiem czy znowu nie będę mieć @.
Bietka, super ten telewizor!!!
Aga, trzymam kciuki za badania!!!!
Miłego dzionka dla każdej z osobna!!!

Do góry