reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Smerfie, ja też czytałam i byłam na muscialu w Teatrze Roma, a teraz muszę czekać na dvd, bo z tym bólem brzucha i sikaniem nie wytrzymam 3 h w kinie :(

bietka, i to i to ;) kiedy masz endo? ja jutro robię badanka, a w środę wizyta. ciekawa jestem jak moja tsh, bo już od połowy grudnia nie badałam.

gosia uuuu dentysta współczuje :/ a może będzie niespodzianka i remont nie wypali ??? :)

anisiaj w marcu ... mam powtórzyć tsh razem z TPO ft3 i ft4 i wtedy iść do niej. Nie martw się... na lekach jest OK, na pewnie nie więcej niż 1,5 :tak:;-)

reklama
Do góry