reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Marta to fajnie a rozstępy z czasem zbledną i będą słabo widoczne, ja nie mogę robić brzuszków do pół roku po cc, gin zabroniła

reklama
aga niestey mnie też wypadały, myłam radicalem, wcierałam ampułki seboradin i łykam vitapil, wypadły a teraz nowe odrastają, hormony,.... polecam też WAX z apteki - odżywkę

anisiaj ja się nie znam :-(

Popieram Bietkę, mnie po waxie włosy nie wypadają. Wcześniej cała łazienka włosów była.
Marta, też miałam mega rozstępy na brzuchu. Pozostały niestety, ale są ciut mniej widoczne.

jestem
net mi siada od rana cos w kablowce robic i co chwila rozlacza
z m poszlo o *******e . wie osiol ze nie lubie jak obcina paznokcie tym "pstryk pstryk " ten dzwiek powoduje u mnie ze zaraz mnie na wymioty bierze. no i dzis poszed do lazienki i slysze ze obcina bo drzwi nie zamknal i mowie raz, piaty dziesiaty zamknij drzwi a ten ze nie. nosz kuzwa :wściekła/y: powiedzialam mu ze nie bede z nim gadac ze mnie wkurzyl a ten wielce zdziwiony. teraz probuje zagadac na spacer z mala chcial isc no to poszedl ale beze mnie bo ja z pacanem co po polsku nie rozumie nie bede gadac.

cholerka calego posta mi wcielo wrrrr
anisiaj ja bym brala dwie godzinki bo godzinka to malo szybko minie i zostanie niedosyt :) a jak mu sie nie spodoba to przez dwie godzinki tylko sie upewni ze to nie dla niego

reklama
Do góry