bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
jestem jestem 
bylismy rano z mala na szczepieniu. ja wyszlam m z nia byl bo ja bym wyla . pani pediatra powiedziala ze widzi ze mala ciagnie glowka na prawo i faktycznie ja tez widze ze ona czesto na prawo i spi to tez na prawo i zaczelo jej sie powoli juz odksztalcac wiec musimy pilnowac jej tej glowki i przekladac na lewo. julka wazy 5100
za tydz dwa szczepienie mamy na pneumokoki i rotawirusy. kuzyn pojechal juz po kuzynke bo dzis wychodzi ze szpitala.
milego dnia wszystkim
bylismy rano z mala na szczepieniu. ja wyszlam m z nia byl bo ja bym wyla . pani pediatra powiedziala ze widzi ze mala ciagnie glowka na prawo i faktycznie ja tez widze ze ona czesto na prawo i spi to tez na prawo i zaczelo jej sie powoli juz odksztalcac wiec musimy pilnowac jej tej glowki i przekladac na lewo. julka wazy 5100
milego dnia wszystkim
u niego pamięc dobra ale krótka jak wychodzimy gdzieś daje mi portwel a po wejściu do windy szuka go po kieszeni mówie Ci masakra z nimi skaranie Boskie. Chyba każdy facet jest mało pamiętliwy, roztrzepany ...
przepraszam, wiem że to nie jest śmieszne, ale naprawdę uśmiecham się do monitora czytając to. Mój m też ma podobnie- czasem ręce opadają i wiesz co... ja wolę sama iść po tę wodę niż krzyczeć 10 razy bo on zapomniał... och ze wszystkim tak jest! Mój ma kalendarz, zakupy na karteczce zapisane a i tak dzwoni i tak łazi 10x bo zapomina!!!
buziaczek