reklama

Nasze sprawy...

jestem jestem :)
bylismy rano z mala na szczepieniu. ja wyszlam m z nia byl bo ja bym wyla . pani pediatra powiedziala ze widzi ze mala ciagnie glowka na prawo i faktycznie ja tez widze ze ona czesto na prawo i spi to tez na prawo i zaczelo jej sie powoli juz odksztalcac wiec musimy pilnowac jej tej glowki i przekladac na lewo. julka wazy 5100 :) za tydz dwa szczepienie mamy na pneumokoki i rotawirusy. kuzyn pojechal juz po kuzynke bo dzis wychodzi ze szpitala.
milego dnia wszystkim

reklama
Aniaisj ja mam to samo z moim wiesz :wściekła/y: u niego pamięc dobra ale krótka jak wychodzimy gdzieś daje mi portwel a po wejściu do windy szuka go po kieszeni mówie Ci masakra z nimi skaranie Boskie. Chyba każdy facet jest mało pamiętliwy, roztrzepany ...
Bobo Oliś miał to samo z główką i go przekladam raz na jeden raz na drugi boczek
Bietuś nie ma za co ;-)

anisiaj kochanie , Twój opis idealnie pasuje do mojego m, i wielu innych :tak: przepraszam, wiem że to nie jest śmieszne, ale naprawdę uśmiecham się do monitora czytając to. Mój m też ma podobnie- czasem ręce opadają i wiesz co... ja wolę sama iść po tę wodę niż krzyczeć 10 razy bo on zapomniał... och ze wszystkim tak jest! Mój ma kalendarz, zakupy na karteczce zapisane a i tak dzwoni i tak łazi 10x bo zapomina!!!
jedyne co możemy to wrzucić na luz - oj powiem Ci że duuużo cierpliwości Ci się przyda bo przy małym dziecku to jest cholernie denerwujące......... :baffled: buziaczek :) :*

bobo dzielna była Juleczka? płakała ?

jestem:)
pospałam sobie z Kubusiem i Oliwką:)

Dziś Kubuś kończy trzy miesiące:))) Ale mi to szybko zleciało:((( nawet nie wiem Kiedy

Marta a w czym i z czym pierzesz pieluszki????

Anisiaj mnie by chyba trafiło jakby mój m miał taką sklerozę

Bietka ciesze się że to nic poważnego, ale kataru współczuję, to jest porażka... mój Kuba też ma niestety

Justi a po co do urzędu??? chyba mi coś umknęło

bietka julka zaplakala jak jej wklula ta igle. ja bylam za drzwiami m z nia byl w srodku. m mowil ze julka tak sie zdenerwowala i napiela ze pierdla tej pielegniarce hehe. teraz jest taka jak zawsze nie jest placzliwa albo jakas inna. no zobaczymy jak bedzie pozniej

aga już duży chłop!!!! z Kubusia , buziaczek:* katar mnie dobija naprawdę ... syrop pije, wszystko OKI, ale odciąganie kataru i woda morska to porażka :-(

bobo
no to dzielną masz córeczkę

marta a jak Oliś ? bez gorączki od rana

anisiaj czytajac opis Twojego m to jakbym widziala ....siebie tak tak u nas w domu to ja jestem ten roztrzepaniec co wiecznie o czyms zapomina a moj m ma pamiec idealna, on nawet czasami pamieta dokladnie co powiedzialam gdzie ja jak mam slowotok to za chcwile zapominam, matko to teraz wiem jak mu musi byc ze mna ciezko heheh
aha jak chcesz zebym Ci posprzatala to wyslij Nucie po mnie :)

aga buziaczek dla Kubusia na trzecia miesiecznice ;*

bobo brawo dla Julci... jak tam zaczelas juz gadac z m ??

reklama
Aga, buziaczki dla Kubusia :****

Beitka, Marta,
ja wiem, że dla faceta to typowe, ale myśle, że u mojego przekracza normę...przyznał mi się, że zdarza mu się rozmawiać z jakimś klientem drugi raz i mija trochę czasu zanim sobie przypomni skąd go kojarzy. Dlatego teraz chodzi do pracy wcześniej, żeby czytać notatki przed spotkaniami. Szkoda mi go, bo zawsze zabiegany, zawsze.

Smerfie, cholera z tej mojej Nuci, znowu chrapie w najlepsze jak jest potrzebna ;)

dziewczyny tu nie ma co się śmiać, trzeba ćwiczyć pamięć, bo jak nam walną na starość choroby otępienne, to śmiesznie nie będzie ;0

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry