Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj, no właśnie nie bardzo jak mam uczcić, bo czekam na @ i może nie mogę pić;-) W sobotę M gra koncert, spędzimy miło wieczór. A może na walentynki sobie gdzieś pojedziemy na weekend
Smerfetko, nie chce Ci się czasem zahaczyć o moje dwa pokoje? Kicia jest gotowa, żeby Ciebie przywieźć (w odróżnieniu od innego futrzaka)
Jakaś ostatnio rozkojarzona jestem i nie mogę się na niczym skupić. Wszystko mi z rąk leci, dziwne, że mam jeszcze wszystkie talerze całe Masakra
Jutro dzwonię umówić się do mojego lekarza, ciekawa jestem co powie na moją specyficzną budowę;-)
Smerfetko, ustawiłam sobie na telefonie odliczanie do @ Pozostało mi 9 dni oczekiwania. Idzie oszaleć, ale nawet za dużo staram się o tym nie myśleć;-) Ale Ty mnie chyba rozumiesz;-)
Po tym badaniu owulacja mi się przesunęła i zamiast 15 dc miałam 22dc. Już bałam się, że się przed nocką nie wyrobi, bo tempki mierzone, gdy pracuję w nocy, są niewiarygodne:-( No i M też miał dość, tyle dni go męczyłam Bobo, będziesz tworzyć forumowego pudelka
dzoanka ja Cie doskonale rozumiem... u mnie w tym cyklu cos dziwnego bo owulacja byla najprawdopodobniej 26 wedlug objawow a dzis cos mnie jajnik poli owulacyjnie i zrobilam owu test i wyszedl pozytywny wiec nie wiem co myslec hmmm chyba zaciagne m do lozka na wszelki wypadek ;-)