reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, ja kiepska jestem w romantycznych kolacjach:zawstydzona/y: Jestem mistrzynią potraw jednogarnkowych, gdzie wszystko wrzuca sie do jednego gara i samo się robi. U mnie M gotuje bardziej zmyślne potrawy. Może lasagne?
Smerfetka, u mnie kiedyś owulka przesunęła się o 10 dni, tak jak teraz (to mój drugi raz), więc kto wie czy u Ciebie nie jest tak samo. Dlatego polecałam Ci mierzenie tempki, bo u mnie nie zawsze były pewne syndromy owulacji. A po tempce to zawsze widać (jak jest skok). Co do bóli jajników to ja mam na 2-3 dni przed owulacją, ale ostatnio też kilka dni po, więc to nie jest pewny objaw. Natomiast przytulanko nie zaszkodzi, jakby nie patrzeć to całkiem miły sposób na relaks;-) Tak sobie pomyślałam jeszcze, że może stres też spowodował, że Ci się coś przestawiło w cyklu. Miałaś ciężki miesiąc:-( Jutro idziesz do lekarza to on sobie Ciebie obejrzy:tak:
Martuś, tak, tylko jedynki na 6 i dwójki na 14. Od razu mi ulżyło, bo w tym tygodniu naprawdę ciężko znosiłam pracę nocną:-(
Dziewczynki, oglądacie może "Mamuśki". Ja jestem uzależniona od tego serialu, zawsze umieram ze śmiechu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dżoanko, lasagne odpada, bo m jest mistrzem, a ja na bank nie zrobię lepiej niż on. No nic, szukam dalej.

Dziewczyny, nowa dawka, bez nakręcania się, rozdaję, bo mam ;)

images

Anisiaj, a w sobotę będziecie podglądać co tam dzidziuś ma między nóżkami? To wizyta połówkowa, czy kiepsko kojarzę?:-(
Bobo, ja się nie znam to nie doradzę:-( A kładziesz Julcie na brzuszek?

dzoanka kurcze z mierzeniem tej temperatury to moze byc problem bo ja zapominalska jestem:zawstydzona/y: ale postaram sie , od kiedy zaczyna sie ja mierzyc ?od I dnia cyklu ?? kurcze zielona jestem w tym temacie...tak jutro wizyta u gina wiec zobaczymy... ja ogladam czasami mamuski i padam ze smiechu hehe

reklama
dzoanko klade na brzuszek. ladnie podnosi glowke. pediatra dzis ja ogladala i nie ma co do tego zastrzezen no ale ona ciagle na prawej stronie lezala i troche jej sie glowka odksztalcila i musze ja teraz na lewo klasci pilonowac jej tej glowki

rozmowy w toku o matce madzi sie zaczynaja ( juz kiedys to bylo)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry