reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzoanka kurcze z mierzeniem tej temperatury to moze byc problem bo ja zapominalska jestem:zawstydzona/y: ale postaram sie , od kiedy zaczyna sie ja mierzyc ?od I dnia cyklu ?? kurcze zielona jestem w tym temacie...tak jutro wizyta u gina wiec zobaczymy... ja ogladam czasami mamuski i padam ze smiechu hehe
Ja mam ustawiony budzik na konkretną godzinę (na 4, bo gdy mam jedynki to właśnie o 4 wstaje). Jak już wejdzie Ci to w nawyk, to nie będziesz mogła przestać. Mi lekarz powiedział, że już nie muszę badać temperatury, ale chyba się uzależniłam i jak jeden cykl nie mierzyłam to jakoś tak nie mogłam sie do tego przyzwyczaić i wróciłam do mierzenia. Tempka jest dobrym wyznacznikiem, bo pewnie gdybym nie wiedziała, że owulka mi sie przesunęła to bym wkręcała sobie ciążę, a tak mam "jak w mordę strzelił", że cykl mi się wydłużył. Jak będziesz chciała to Ci przybliżę temat
dżoanka, tak w sobotę o 8 rano. ale ja się nie spodziewam, że poznamy płeć ;)
Wstydliwe to Twoje dziecię;-) A generalnie to dobrze się czujesz?
Bobo, o główkę trzeba dbać, mój M ma taka głowę, jakby ktoś mu przyłożył patelnią od tyłu:-D Nieraz się z niego śmieję, ścięcie na zapałkę odpada:-D
Anisiaj, wejdź na Przepisy kulinarne - Smaker.pl - ciasta, sałatki, kuchnia polska, grill, gotowanie, przepisy na domowe dania, dieta lub Kwestia Smaku - Wyjątkowo na co dzień - Przepisy kulinarne może tam znajdziesz wenę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry