• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka tak miala jedna doustnie i jedna wklucie w nozke :(
m z nia byl a ja czekalam na korytarzu. byla dzielna. ladnie wypila szczepionke no a jak wkula jej to plakala ale tylko chwilke. nie ma oznak ze byla szczepiona nie jest ani marudna ani nic.

reklama
bietka tez sie musialas zmiescic ze szczeiponkami na rota i pneumo do 24 tyg? mi babka mowila dzis zebym sie zmiescila do 24 tyg bo ta jestna szczeiopnka przepadnie. chyba jest okreslony czs dzialania i trzeba dac kolejna dawke w okreslonym terminie?

a w ogole juz wiem dlaczego nigdy nie ma promocji na mleko 1 . bo jest zakaz ! zeby matek nie namawiac tym na odstawianie od piesi. dlatego promocje sa na mleka nastepne a nie na poczatkowe. oooooo tak to sobie wymyslli hihi:)

bobo tak musiałam się zmieścić do 24 tyg ale nie było tak źle :) przynajmniej pani dr często go widziała :)
z tym mlekiem masz racje , mnie już na bebilonie 2 nie straszy napis "najlepsze jest mleko matki"

wiesz co bobo mnie ustalała pani dr terminy, rozpisała nam obowiązkowe a w środek wrzuciła pneumo i rota
a Wam też ona ustala terminy ??

aga jak tam Kubuś? widzisz poprawę? mniejszy katar i kaszelek ??? hmmmmm myślisz że m coś szykuje ??? :)
Agunia ja Wam życzę z okazji rocznicy DUUUŻO CIEPŁA I MIŁOŚCI - ZROWUMIENIA, CIERPLIOWŚCI I SAMYCH SŁONECZNYCH DNI
kwiat__17_.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry