• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

zdrówka bobo :*
och wybacz anisiaj - skleroza ten wiek :-D dziękuję Ci o Pani - za twą łaskawość i za słońce podczas spaceru :-D:-D

ja też idę leżeć

dobranoc - buziaki :*

reklama
Hej Dziewczynki, dzisiaj raniutko. Od 3 dni boli mnie głowa. Wzięłam 2 ibupromy i muszę poczekać na efekt. Wczoraj pobiłam rekord. Usnęłam z Kubą o 20 na kucykach ponny:)
Bobo, zdrówka!!!!
Bietka, chyba tak, albo zaczarowaną patelnię:)
Ja dzisiaj robię rybkę na obiad. Tylko przed południem zmykam ze szwagierką do galerii, bo na weekend jedziemy do stolycy:) do drugiej siostry m i jej rodzinki.
Miłego dzionka!!!!!!

oooo justi, jaka szkoda, że nie mogę się z Tobą spotkać :( ale przyjedziesz tu jeszcze kiedyś prawda? jak będę już chodząca?:)

ja dzisiaj się obudziłam 5, tak z niczego. tzn wiem z czego...bietka mnie zaraziła tą 5 rano!!!:-D:-D:-D:-D

DZISIAJ TY WSTAJESZ O 5!!!!:-D:-D:-):-)

wiedzma3.jpg

reklama
witam:)
lewo zyje :( taka chora jestem ze szok. glowa mi peka w nocy 38st goraczki spalam pod koldra kocem i na to jeszcze m mi szlafrok zarzucil tak mi bylo zimno. na szczescie m dzis w domku wiec nic nie musze. ledwo laze taka jestem slaba. :( wiec wybaczcie jak mnie dzis nie bedzie. w niedziele chrzciny wiec musze jakos dojsc do siebie.
milego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry