• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka, to samo, zamiast tunczyka. Ignorantka ;)

zainspirowałaś mnie, weszłam na tvn player, a tam jest już Przepis na życie. Odpływam więc przy nim, potem wróci m i będziemy oglądać LOT, dam Wam znać czy warto, czy lepiej zasnąć ;)

jutro pewnie wpadnę po ginie, albo wyślę Wam smski, bo rano przyjeżdżają rodzice, a o 13.15 mam wizytę. buziaki!

p.s. a na ipla są już nowe Przyjaciółki, może wreszcie się wkręcę w jakiś serial na dobre :)

Ostatnia edycja:
Jestem:)
byłam u siostry, ma dzisiaj imieniny, obaliliśmy winko:-) Przy okazji okazało się że w kwietniu razem bawimy się na weselichu (już okazuje się będą 3 w tym roku, a to dopiero luty...) jej brata rodzonego. Czyli trzeba ostro przycisnąć dietę, bo waga stanęła w miejscu. Hlip.
Anisiaj, ja jakoś nigdy wcześniej nie oglądałam polski seriali, a przyjaciółki mnie wciągnęły.
Smerfetko, z racji diety makaron odpada:)
Bietka, zapraszam na sprzątanko do mnie:-)

jestem dziewczynki :)
caly dzien w lozku ale czuje sie lepiej. upocona jak swinia ale efekty sa hihi. m zajmuje sie julka ja nawet jej na rece nie biore :( teraz m pojechal bo na 19 spotkanie w kosciele wiec jestem z mala sama ale lezy sobie i staram sie na nia nie chuchac za bardzo.

Bietka zamowienie z Avonu masz na prive ;)

anisiaj ja mocno bede trzymac jutro za Ciebie kciuki wizytowe &&&&&&

justi uuuu to sie bedziesz bawic w tym roku ;) ja mam wesele w kwietniu :-p

bobus zdrowka &&&&&

Ja jurto lece do PL i wracam we wtorek wiec moze mnie nie byc :)

reklama
a ja mam wesele w czerwcu :)

bobo
zdróweczka :)

smerfie
szerokich lotów
justi dziękuję - moje mieszkanie do sprzątania mi wystarczy :-)

aga odpoczywaj :)

anisiaj za jutro &&&&&&&&&&& Zosia kopie więc na pewno jest w świetnej formie :)

kochane ja zmykam się położyć, oczy mi się zamykają :*

dobranoc :*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry