• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
a ja wlasnie robie rogaliki . m musi mi ciasto walkowac bo z ta reka sama nie dam rady. julka sie dzis po raz pierwszy tak glosno smiala jak te dzidziusie na reklamie :))))) m rzucal pilka a ta sie tak chichrala ze szok hehe :)
smerfetko milego lotu :)

Jestem:) obiadek w piekarniku, dzisiaj wymyśliłam karczek marynowany z piekarnika.
Bietka też mam ochotę na zupkę pieczarkową. Mojej siostry ciotecznej synek konczył teraz rok i ani jednego zęba nie ma;-)
Anisiaj, właśnie wciągam się w Przepis na życie:)Jakoś wcześniej nie miałam ochoty go oglądać.
Bobo, wpraszam się na rogaliki:)
Smerfi spokojnej drogi!

Co do zębów.To czaszka dziecka
2ec0f9142971fa50cfba56d9a7a22a2d.jpg

jestem już w domku
Anisiaj super

a ja sie dowiedziałam ze m na dwa tyg jedzie koło gdańska jest wydelegowany z firmy i będzie tylko na weekend także od poniedziałku sami z Olisiem jesteśmy
Gosiulek nie moja teściowa, teściowa mojej siostry ale ja ją bardzo dobrze znałam bo jeździłam tam na wakacje - szydełkuje :tak:
Bietka no my mamy ciepło w domku bo 24 st ja chodze w koszulce na naramkach a Oli wiecie jak body z krótkim i spodenki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry