• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witajcie :)

ja byłam na zakupach spożywczych, zrobiłam zupkę pieczarkową, babcia zrobiła mi gołąbki - więc będę miała na pon i wtorek (jutro rodzice przywiozą )- super tylko sosik pomidorowy zrobię :)
po zakupach wstąpiłam do kosmetyczki i zrobiłam manicure :) umówiłam się że jak stopnieją śniegi to przyjdę na pedicure :) :tak:

justi zapraszam na zupkę:-) no cóż justi ja już mu nawet w paszczę nie zaglądam, wyjdą to wyjdą :) nie jest marudny, bawi się... sam się sobą zajmie - więc na razie nie narzekam :) zobaczymy po weekendzie, bo widzę że jak jest m to on w ogóle grzeczniejszy :) hehehehe
bobo hehehehe igi też lubi jak się piłkę podrzuca i śmieje się wtedy :-) powodzenia jutro, a ja wciąż nie widziałam Twojej kreacji na jutro ???? :cool2:
marta - uuuuuuuuu 2 tyg :eek::-( ciężko będzie ale dasz radę :) a jak Oliś ???? grzeczny ?

anisiaj - normalnie szalejesz z tym porodem nat ;-):-p:tak:

idę robić szarlotkę, przepis na g :) trzymać kciuki bo to moja pierwsza szarlotka w życiu :P :-D
mam dość częstowania co weekend moich rodziców kupnymi ciastkami :P :cool::no::-p

gosia :-D lepiej późno niż wcale :-);-):tak:
marta to super :)

dzięki za kciuki już w piecu :) ;-) pięknie pachnie :)

normalnie małgorzata roz... niech się schowa, mieszkanie posprzątane, zakupy zrobione, szarlotka w piecu i jeszcze manicure w międzyczasie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem:)

po obiedzie upiekliśmy z m ciasteczka:) dziś się nie spaliły:))

Anisiaj cieszę się ze wszystko ok:))

Marta rozłąka dobrze wam zrobi:))

Bobo &&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy wielki dzień Juleczki:))

Justi ja nie lubię gotować ale piec lubię:))

Bietka mam do ciebie pytanie na g

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry