• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no i poszly wszystkie :(
m byl na tym spotkaniu przed chrztem i ksiadz mowil ze julke do chrztu ma trzymac chrzestna. ale chrzestna nie moze dzwigac bo po operacji jest ja tez nie bo ta reka mnie boli wiec padlo na m bo chrzestny sie do tego nie nadaje.

dzien doberek :)
ja sie czuje o wiele lepiej ale meczy mnie duszacy kaszel. niby ten gripex co biore jest tez na kaszel ale nie pomaga. bede musiala jakis syropek zakupic. dzis przyjezdza kuzynka co jest chrzestna z rodzinka wiec moze mnie nie byc.
milego dnia wszystkim:)
wstawac spiochy!!!!!!!!!!

Cześc dziewczynki nie miałam kiedy napisac bo wybraliśmy się do mojej mamy w czoraj i dziś wracamy ;-) o 6 rano dzwoniła siostra że teściowa zmarła ciekawe jak Oliwka to przyjmie :-( odezwe sie jak już będziemy w domku miłego dnia laseczki

Dzien dobry,

Wpadam sie przywitac i uciekam. Zaraz beda rodzice, potem gin. Rodzice jada jutro, wiec bedzie mnie malo, ale czasem zajrze :)

Milego dnia wszystkim!

Bobo, trzymam kciuki za wielki dzien Juleczki :)

dzień dobry :)

kawa dla wszystkich sprzątających, chorych, w odwiedzinach, poza domem, za tych co na wizyt jadą :) :tak:
5d9ff75a-6bf1-4740-a331-a133f36ca10f_20101022041037_Cappuccino-dusan-zidar.jpg

bobo - zdrówka i powodzenia jutro :) oby wszystko się udało a Juleczka była grzeczna
marta przykro mi, a dzieci niestety trzeba oswajać z trudnymi tematami :-(
anisiaj powodzenia :)

justi , aga oby szybko poszło... ja też dzisiaj coś porobię... bo aż tak głupio że wy sprzątacie a ja nie :-D wczoraj jechałam na mopie - dziś mam prasowanie :/ i mam ochotę na zupę pieczarkową :)

smerfie - masz linka do katalogu avonu na priv może zajrzysz przed wylotem jak znajdziesz czas :)

miłego dnia :))))))))

PS Igorek jest dzisiaj bardzo grzeczny, wstał o 8 - całą noc przespał, o 9:30 zjadł kaszkę - całą porcję:szok: - i bawi się sam na podłodze :szok: ktoś mi podmienił dziecko ???? która czarownica go zaczarowała ???? przyznać się :)? i ja się pytam - gdzie są zęby??? :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry