• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka mi to z jednej strony na rękę bo nie miesza dzieciom w głowach... A one chyba są przyzwyczajone do tego że nigdy go nie było w ich zyciu... Przychodził kilka miesięcy bo sąd mu nakazał, a od nowego roku widocznie nie czuje potrzeby;/

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
Już jestem i powoli wracam do życia,choć nadal na silnych tabsach.
Na dodatek ruter mi szwankuje i co chwilę mi neta wsiorbuje:wściekła/y::szok:!!!
Postaram się już do was częściej zaglądać,bo jeszcze muszę podokańczać robótki szydełkowe,które zaczęłam a nie skończyłam .
Bobuś to super,że Juleczka była grzeczniutka!
Martuś nie przejmuj się m,no i papier w ręku GRATULACJE!!!
Evel ja bym była zainteresowana koszulkami i spodenkami na lato w roz 98-104 i spodniami i bluzami w roz 98-104.

Miłego dnia kotenieńki-hehe jest godzina 12:460

szóstkowa porozglądam się co tam mam w kartonach i powystawiam dziś wieczorkiem lub jutro rano :)
Tymczasem muszę pędzić do księgowej, szkoły i przedszkola :)
Kupiłam dzis w biedronie dwa fajne stołeczki dla dzieci, które są jednocześnie pojemnikiem na zabawki, są teraz w biedronce :) za 11,99 :) Wikiemu wzięłam z piłką a Amelce z królewną :)

witaj 6 mamo, super, że idzie ku lepszemu
marta no to mgr "pełną gębą" :P
gosia - nic szczególnego, zaczęli budowę za oknem... ogrodzili jedyny zielony teren jaki miałam pod blokiem, teraz syf - czarnoziem - nie musze pisać w jakim stanie wraca mój pies ze spacerów... + Igor na podłodze - nie rozstaje się z odkurzaczem i mopem :dry: widok za oknem to porażka :/ nawet m mówi że jak wraca z pracy to ma depresje , bo nie można żyć i odpoczywać w takim otoczeniu.... ale jak mówiłam żebyśmy zamieszkali gdzie indziej... to nie!!! a teraz po 5 latach przyznaje mi racje :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry