• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wpadam i ja z kawką. M chory. Ręce opadają do tego wirusa co nas odwiedził. Ja czułam się już w miarę dobrze, a tu gardło znowu się odzywa.
Zaraz uciekam na pół dnia bo milion spraw mam do załatwienia.
Evel, odzywali się po rozmowie kwalifikacyjnej??? dali jakiś znak co i jak??? i tort już zamówiony na sobotę??
Bietka, jak ząbek mocniej wyjdzie to i ból zniknie...no chyba że idą kolejne ząbki...;-)
Marta, odważna jesteś:) ja bałabym się eksperymentować na głowie:)
Aga, mam nadzieję że dzisiaj masz lepszy dzień!!!!
Gosia, Bobo, Kinga,6-kowa, Marta, Anisiaj wstawać!!!!

reklama
Jestem i ja witam z kaffką
Bietka a no ma a ja tu siedze i się wściekam, ja nie śpię od 6 stej masakra znów taka noc że szok a w dzień za duzo nie spi więc zawsze mam nadzieję ze noc bedze lepsza i dupa
Justi ja już tyle kolorów świata miałam na głowie że szok he he he zzawsze sama robie

Witam i ja z kawką :)
Jakaś nieprzytomna dziś jestem, też się nie wyspałam mimo że nie mam już niemowląt ;-)
Justi z sephory mi podziękowali za poświęcony czas i tyle... Jutro mam kolejną rozmowę w sklepie z ubraniami "Quiosque" , zobaczymy :)
Tort zamawiam na czwartek dopiero bo w czwartek robię Mu urodziny w kinderplanecie i tam będzie dmuchał świeczki, nie wyobrażałam sobie robić mu urodziny ze stadem ośmiolatków u nas w domu...:-D

justi wiesz on ogólnie bardzo dzielnie to znosi, idą 2 kolejne zęby - płakał bo był głodny a nie mógł ssać, łyżeczką zjadł 210 ml kaszki :szok: szok !!! + ok 20 ml kaszki mannej (wprowadzam gluten) i jest już bardzo szczęśliwy
no ale mleka mu łyżeczką nie podam :/ z kubka też nie wypije, kubek jest tylko do picia wody :-p
wczoraj zrobił 2 kroki do przodu na czworakach :)))))))) nareszcie odkrył że można do przodu :P :-p
a dzisiaj kończymy 8 m-cy :-)

aktualnie ściąga sobie skarpetki i jest bardzo szczęśliwy a ja wyszorowałam krzesełko z kaszki- matko jak ona zaschnie to masakra :baffled:

Marta może Oli tęksni za tatą ??? zaraz minie magiczne 4 mce - słyszałam że po 4 mcu mijają kolki, napady płaczu i dziecko robi się spokojniejsze nie wiem ile prawdy w tych "magicznych 4 mcach) ? :-(:confused:

anisiaj pokazała barcelona :P :nerd:

evel powodzenia dzisiaj, trzymam kciuki &&&&&&&&& fajne są takie imprezy w kinderparkach dla dzieci :) ciekawe co "tatuś" mu kupi na urodziny :/ złożył mu chociaż życzenia ?????????????

wstawać śpiochy :))))))

Ostatnia edycja:
Bietka rozmowę mam jutro :)
Co do urodzin to ja nie pamiętam kiedy były w ogóle coś im kupił na jakąkolwiek okazję.... Nie składa dzieciom zyczeń ani nie daje prezentów od lat... Amelce to chyba nigdy nie dał urodzinowego... Pamiętam raz tylko że przyniósł im po prezencie chyba na Mikołaja i to było jakieś 3- 4 lata temu...

dzień dobry :)

ale sobie pospałam, już od kilku tygodni nie miałam tak lekkiej nocy. widać brak m i nuci mi służy ;)

bietka, nic nie mów...zaczynam się o nich martwić, tyle lat najlepsi, a teraz porażka za porażką, dobrze, że nadal są przystojni :-D:-D:-D buziale dla mojego zięciunia z okazji 8 miesięcy, niech zdrowo rośnie i nabiera sił, bo ktoś musi odzyskać honor Barcy ;)

bobo, udanego wyjazdu!

marcia, nie masz lekko z tymi facetami co?:) Duży fika, mały fika, dobrze, że jesteś taka dzielna :)

evel, wow, super impreza się szykuje :) jutro czy w czwartek za tydzień?

justi, Ty nasz załatwiaczu ;) miało być dzisiaj słońce i co? nie starasz się ;) zdrówka dla Ciebie i dla m - nie chorujcie, sio choroby!

kinguś, witaj :) dobrze, że już jesteś ;)

aga, jak nastrój dzisiaj?

Gosiu, wstajemyyyyyyyy :)

6 mamo, co gramy na dzień dobry?;)
images

Ale dzieci wcale o to nie pytają, nic nie mówią, a ja też nie komentuję tego, mimo wszystko nie jestem za tym by w jakiś sposób buntować dzieci, mimo że mają takiego dupka za ojca...
Wiktorowi kupiłam zestaw lego star wars i tak mnie wczoraj męczył i prosił ze nie chce do soboty czekać i że tak bardzo by już chciał dostać że Mu wczoraj daliśmy i budował do wieczora z przerwą na trening :)

Jestem,jestem.Wstałam.

Piję sobie kawkę i słucham Steczkowskiej.Jakiś romantyzm,melancholia wkradła się w mój dzień.

Miłego dnia.

Na 12.40 lece do gina. Zobaczymy co mi powie.Może w ciązy jestem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry