• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, ale do dupy...nie da się nic zrobić??? listu nie wklejaj, bo się Oliś przerazi jak moje bazgroły zobaczy ;) mam nadzieję, że zrobisz kiedyś zdjęcie dla ciotki, Oliego w tej koszulce ;)

justi, witaj :)

Ostatnia edycja:
Niech mama moze gdzies pojdzie gdzie to naliczaja i powie ze jej nie ma w tym mieszkaniu niech ktos zaswiadczy moze sie uda, ja np nie place za wywoz smieci bo zglosilam ze nie mieszkam w mieszkaniu i bywam raz w roku i nie musze placic , niech mama pogada moze cos to da

dziewczyny była u burmistrza nie stety nic nie da sie zrobic mieszka od listopada a paci za cały rok mało tego za ten bierzacy tez musi zapłacic osobno :wściekła/y:i jeszcze jej powiedziei ze jak niezapaci to komornik przyjdzie :wściekła/y: niech ja tyko tam pojade i dorwe te bacie

Anisiaj aj tam zaraz bazgroły zrobie zrobie Ci zdjęcie

no musze do niej zadzwonic i na spokojnie porozmawiac jak emocje opadną

najlepsze jest to ze u mamy grzejniki są zakręcone a jest tak gorąco ze spac nie idzie no ale tym babciom zimno chodzą spac o 17stej a wstają o 4 rano ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry