• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, zapraszam!!!
Ja też latem przykrywałam pieluszką flanelową. CHyba że lato będzie zimniejsze, to jakiś bawełniany cienki kocyk. Co do bluz, to jest problem w takim rozmiarze. Pamiętam że jak ja kupowałam Kubie to były tylko kaftaniki takie kolorowe. We wtorek będę po zakupy po rozejrzę się za bluzami.
Aga, kotlety mielone z pieczarkami??? jak je robisz?? pieczarki do środka czy sosik??
Gosiu, nie wystawiłam jeszcze bo czasu nie miałam.Sporo czasu schodzi z obrobieniem zdjęć. Na swoim koncie będę wystawiać na początku tygodnia.
Jutro mam tyle rzeczy do załatwienia z rana że nie wiem jak się wyrobię a jeszcze nam się trochę plany pokrzyżowały:dry:

reklama
Anisiaj ja Ci spakowałam takie małe bluzeczki, bluzy spodnie, body i pajacyki dwa tylko musisz sobie to odświeżyc napisze Ci numer do Magdy to sie zdzwonicie ok?

Ostatnia edycja:
justi ja zrobilam tak ze przysmazylam pieczarki z cebulka i dodalam do miesa mielonego doprawilam i smazylam jak kotlety . pycha
aga z czasem bedziesz cuda tworzyc na tym szydelku :)
gosiu ja juz prawie nie mam ostatniego zeba taki jest ukruszony a boje sie isc :(

my juz po obiadku pijemy sobie kawke :) m zaraz znow na montaz jedzie. kurde niby wolne ma a chlopa w domu nie ma :(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry