Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wczoraj zjadlam mojego hamburgera i polozylam sie na chwilke i zasnelam hehe wstalam o 3 poszlam pod prysznic i dalej lulu ale jestem mega wyspana dzis i ciesze sie ze juz piatek
u mnie po kolana śniegu sypało całą noc i sypie nadal, ze spaceru nici ... nawet balkon odpada mam dość!!!
anisiaj fajne wykłady są dziś u Ciebie w Wawie, Paweł Zawitkowski i dietetyczki , o rozwoju dzieci i o słodyczach można wziąć udział on-line zapisałam się wiem że Ty rozwój masz w 1 paluszku z racji zawodu ale wysyłałam Ci kiedyś info na fb
dziewczyny jak chcecie u mnie tablicy na FB jest o 17:30 się zaczyna i można oglądać transmisję z Wawy
justi ja też jestem zmęczona i płyty z zumbą leżą ... myślę że może jak przyjdzie wiosna - to nam się zachce bardziej ?
Witam sie i ja z kawą i czekoladą ;-) dziś to już przegięcie młody wstał o 4 nie spał do 5 potem obudził sie o 6 pół godziny usypiania i spał do 7:30 ja nie mam pomyslu czemu sie tak budzi
marta a może w wolnej chwili, ( wiem ciężką o taką ) poszukasz innego pediatry w Poznaniu i pójdziesz na konsultację do innego... przy poradni pediatrycznej są położne, pielęgniarki może ktoś coś zaradzi ??? ja bym poszukała odpowiedzi na tak mało snu u Oliego, powiedz ile on godz. śpi na dobę ???
anisiaj rozbolała mnie głowa bo zaczęliśmy z m oglądać sprawę dla reportera.... o mieszkaniach i jakiś ludzkich dramatach, ehhhhh i zasnęłam, ani mój rower ani kalorie nie spalone... dziś biorę ibuprom
Marcia, moze Bietka ma racje? Moze da Wam skierowanie do neurologa,zeby sie dowiedziec czy to kwestia malych potrzeb czy np. pobudliwego ukladu nerwowego, ktory trzeba wyciszac?
Bietka, my nie ogladamy, wystarcza nam atrakcje z pracy, zwlaszcza m. Faktycznie mozna sie przybic.