Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bietka, prawda? tłumaczyłam, że to byłby prezent urodzinowy, ale twardy był ostatecznie na urodziny dostanę wyprawę na psi basen, bo takie miałam życzenie
anisiaj myślę o tej formie aktywności właśnie hamb jest boski - jak go zjesz z Zosią to szacun
co to jest psi basen ?????
ja obejrzałam house;a już do końca - cały 8 sezon
Anisiaj, hamburger olbrzym))
Bietka, ostatnio prawie wogóle nie ćwiczę bo non stop coś robię. Czekam na cieplejsze dni, bo praktycznie całe popołudnia jak jest ciepło spacerujemy z Kubą.
Psi basen, basen dla psow. Jest jeden pod,Wawa i myslalam, ze m mnie wysmieje, wiec chcialam wypad tam na urodziny. A on sie zgodzil bez slowa. Nucia uwielbia plywac, a na jej starcze stawy to super rzecz nie opowiadaj mi co bedzie w 8 sezonie
Ja zmykam wcinac i na Housa. Najlepszy kumpel m, nasz swiadek ma identyczny charakter, nie znosze go, a Housa uwielbiam wierzcie mi, ciezko zyc z takim typem.
Anisiaj, wszelkie treningi odpadły. Ostatnio jak kładę się do łóżka, to nawet nie mam siły nic obejrzeć. W ciągu dnia jak Kuba u babci jest non stop pracuję, później koło 15-16 jadę po Kubę, zajmuję się nim, bawię itd, i znowu pracuję. Codziennie obiecuję sobie wziąć się za ćwieczenia.