Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga, przytulam!!
Anisiaj, ja zapakowałam się w wielką torbęAle każda taką miała. zapakowałam siebie i Kubcia, ale i tak jak wychodziłam to jeszcze z reklamówą Tylko że ja leżałam 2 dni przed porodem na patologii.
Brzuch mnie nie boli. Nie da się dodzwonić do tych jeł*w. Muszę iść osobiście.
Ja też się witam!
Bietka królowo ja tylko odsypiam całonocne szydełkowanie,postaram się poprawić i nie zalegać tak długo w łóżku! Anisiaj a ja staram się bezstresowo i nie liczę kalorii,to kalorie liczą na mnie,hihi!!! Aguś przytulam Ciebie,co się stało,może napisz na g.
anisiaj ja miałam 6 mamo no dobrze :* gosiu przytulam w ten dzień , zajrzyj do nas aga - buziak :* bobo czekamy na Ciebie marta, justi przy drugim bobasku będzie lepiej
Anisiaj, torbę miałam. Dostałam z logo z pracy. Chętnie bym CI ją wysłała tylko obecnie jest już trochę sfatygowana. Bo nie jeden szpital z matkami polkami obleciała
Bietka, hehheh, mam nadzieję. Po prostu podam wcześniej butlę
Ja też usypiam po 5 minutach ostatnio.