Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wpadam na chwilkę, po spotkaniu z kolezankami. Fajnie było))
Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gosiu, gin ok, jak zwykle jakieś podrażnienie, ale obyło się bez większych leków, tylko standard na florę. A usg jeszcze nie ustalone. Nie boli mnie chwilowo. Bedę w przyszłym tyg bliżej przychodni to się umówię albo znajdę inną.
Miłej nocki!!!
Witam się i ja Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na fotkę ! obiecaną Aguś ja się zarejestrowałam na bebiko a Ty na Bobovita? Jak humorek kochana lepiej? Gosiu jak sie czujesz? Kinia jak w pracy ? Bietka i czym zagęściłaś mleczko Igorkowi? Bobo ja właśnie to dostałam z bebiko ten poradnik i zupkę plus mleczko i puszkę ;-)
marta zagęściłam kleikiem ryżowym - tylko 1 miarka na 180 ml- i smoczek się zatkał !!! mleko do wylania było - smoczek +6 ma zbyt małą dziurkę, muszę kupić smoczek do kaszek
agus ale Ty sie zapisywalas na stronie bebiko czy na stronie bobovity? zapisz sie jeszcze raz moze cos zle wpisalas?
wczoraj sie jeszcze tu zalogowalam i zaznaczylam ze chce otrzymac produkt. ( to sie zaznacza na samym koncu logowania tam sa 3 opcje do wyboru i srodkowa to ze chce otrzymac produkt