Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem Oli wykąpany najedzony śpi Aguś wybudziłam go do kapania i na jedzonko teraz spi dalej Bobo był ochraniacz Oli już pięknie śpi jutro wam wrzuce fotkę 6mamo ale się wkreciłaś ;-) Gosiu zaraz przejrzę te linki ;-)
Witajcie nie śpię od 4 tej Oli przeziębiony ma katar i kaszel i 37,4 stopni psikam mu solą morską i odciągam fridą jutro mamy wiztę na 8:20 bo miał byc szczepiony
Hej Słonca!!! Martusiu z okazji urodzin, wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do przeziębienia możesz mu podawać Nurofen, albo coś podobnego, co działa przeciwzapalnie. Zdrówka!!
dzien dobry marta wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, pociechy z Olinka i z m , niech sie spelnia wszystkie Twoje marzenia
a ja wczoraj kupilam julce smoczek do butelki i dalam du..py. kupilam jej trojprzeplywowy i leci z niego mocno i pic nie chce. dzis m wymieni na "wolny" nawet nie wiedzialam ze sa dwa rodzaje smoczkow do butelek. moze bedzie chciala pic z tego wolniejszego.
marta myslalam ze jest jeden rodzaj smoczka hihi. mam nadzieje ze wymienia m ten smoczek. bo ja kupilam jeden i pozniej kazlam m kupic drugi i ten co on kupi jest nie otwarty ale opakowanie troche pekniete. no najwyzje kupi nowy jak mu nie wymienia,
jak Olis sie czuje?