reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aguś hehe,ja też jeszcze dziergam.

Bobo starsi chłopcy mają kurteczki,Franuś w zasadzie też już ma,muszę tylko półbuciki im pokupować.
Martuś o tak,szydełko wciąga,hihi!!!

Pożegnam się,ale będę zaglądać-dobrej nocy!!!

Witajcie nie śpię od 4 tej Oli przeziębiony ma katar i kaszel :no: i 37,4 stopni psikam mu solą morską i odciągam fridą jutro mamy wiztę na 8:20 bo miał byc szczepiony

Miłego dnie

Hej Słonca!!!
Martusiu z okazji urodzin, wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do przeziębienia możesz mu podawać Nurofen, albo coś podobnego, co działa przeciwzapalnie. Zdrówka!!

Miłej niedzieli dla każdej!!

dzien dobry :)
marta wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, pociechy z Olinka i z m , niech sie spelnia wszystkie Twoje marzenia :)

a ja wczoraj kupilam julce smoczek do butelki i dalam du..py. kupilam jej trojprzeplywowy i leci z niego mocno i pic nie chce. dzis m wymieni na "wolny" nawet nie wiedzialam ze sa dwa rodzaje smoczkow do butelek. moze bedzie chciala pic z tego wolniejszego.

reklama
marta myslalam ze jest jeden rodzaj smoczka hihi. mam nadzieje ze wymienia m ten smoczek. bo ja kupilam jeden i pozniej kazlam m kupic drugi i ten co on kupi jest nie otwarty ale opakowanie troche pekniete. no najwyzje kupi nowy jak mu nie wymienia,
jak Olis sie czuje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry