Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
robilam z dziecmi w przedszkolu kwiatka.
wycielam nozyczami jedno to miejsce na jajko i nacielam je tak zeby zrobic liski i pomalowalismy farbkami palcami dzieci malowaly tego "kwiatka" nabilam na patyczek i wlozylam w pomalowana rowniez palcami farbkami rolke od papieru toaletowego. srodek wylozylam gazeta zeby kwiatek nie latal a na gore dalam zielona bibule slicznie to wygladalo praktycznie z niczego zrobilismy prezent na dzien babci i dziadka
U mnie urwanie głowy, Kuba ma katar i jest strasznie marudny. Non stop płacze. Najpierw chce inhalację za chwilę drze się że nie, i że idzie "w cały świat". Gosiu, chyba nie można, ale nie wiem na 100%. Co do ubranek, to trudno mi powiedzieć, bo to zależy co jeszcze nabędę w hurtowni a muszę do niej jechać w tym tyg. Anisiaj, uśmiałam się z tej gondolki Bietka, ja ze szkoły rodzenia jestem zadowolona. U nas poród rodzinny może być tylko po szkole rodzenia.
Dzień dobry
Dopiero mam chwilę by zajrzeć, Wiki już w domu, później po Amelkę jeszcze muszę iść.
Męczy mnie ta zima, to że jest tak zimno i trzeba tyle ciuchów na siebie i jeszcze na dzieci zakładać... Oby szybko wiosna przyszła! Amelka dziś w przedszkolu robi "eko marzannę" z produktów wtórnego pochodzenia, może ta marzanna przegoni tę zimę
aa, i dziękuję za zaproszenie do g, wybaczcie że się upomniałam...
Miłego dnia!
bobo przepraszam nie wiedziałam że on chory justi to dobrze, że Ci się spodobała szkoła rodzenia... koleżanka moich rodziców jest pielęgniarką noworodkową, więc ja nie widziałam sensu... ona mi zrobiła szybki kurs