• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj no właśnie po co wam gondolka,hihihi!!!Twój mąż jest rewelacyjny!!!Co do szkoły rodzenia to ja uważam,że jest to strata czasu i pieniędzy!Poza tym ja na twoim miejscu bym nie szła,bo coś dziwne ci gin sygnały daje.Tu każe ci leżeć i oszczędzać się,a w szkole nawet nie ćwicząc będziesz siedzieć na krześle,no chyba że będziesz leżeć na materacu.
Mój m rewelacyjnie zdał egzamin z obsługi noworodka bez szkoły rodzenia.
Martuś jak to dobrze,że Olinkowi nic poważnego nie jest!!!Co do dowodu to chyba nie da się tego cofnąć i stary dowód trzeba będzie im zanieść do zniszczenia,ale zadzwoń dla pewności.

U nas w Gorzowie poród rodzinny jest możliwy i bez szkoły rodzenia,trzeba tylko mieć to wpisane w kartę ciąży i przy przyjęciu do szpitala jeszcze raz to zgłosić.

Dziewczynki ja dziś na obiad serwuję żeberka z sosem i ziemniaczki.Potem będę piekła pleśniaka na jutro.Brrr już jutro będę taka stara!!!:szok:

reklama
bobo moi dziadkowie też się tak cackają ze swoim psem, z suczką jamnika, ciągle do niej gadają "luneczka" i najbardziej mnie wnerwia że robią takie kino przy moich dzieciach że potem Amelka mi zadaje pytania w stylu czemu babcia mówi że luna to jej córeczka...
Gdzie dziewczynki spędzacie święta? ja miałam jechać na mazury ale to tylko 3 dni więc nie ma sensu...

Evel, na razie to mi się nawet nie chce myśleć o świętach. W przyszłą sobotę mamy urodziny Kuby i synka szwagierki, bo między chłopakami jest 10dni różnicy (i rok) ) i zazwyczaj robimy wspólne urodziny. I muszę pomyśleć co zrobić do jedzenia.

ja święta spędzam w domu:) mieliśmy iść do babci na 80 urodziny ale jest tak ciężka atmosfera w całej rodzinie z powodu naszych kłopotów że nie idziemy, a drugi dzień świąt pojedziemy pewnie do taty:)

Kubie ropieje oczko w piątek jedno dwa dni spokoju i dziś drugie, wysłałam m do apteki po rumianek

Ja juz w domku i od godziny walcze z netem bo cos tnie wrrrr

anisiaj powiem Ci ze jak bylam w ciazy to wybierajac wozek szukalam wlasnie bez gondolki, generalnie w Belgii prawie nikt nie uzywa gondoli, dzieci na spacerki jezdza w Maxi Cosi, wiem wszyscy mowia ze kregoslup ze to czy tamto ale 90 % dzieci tutaj jezdzilo bez gondolki i nic im nie jest. moj m natomist jak sie dowiedzial ze nie chce gondoli to powiedzial ze jestem nienormalna i koniec ze on moze jest starej daty ale gondola musi byc hehe
Z butami poczekaj, kup sobie jakies balerinki, najwygodniej bedzie Ci je zakladac i zdejmowac a pozniej zaszalejesz. Ja chce sobie kupic conversy tylko nie moge zdecydowac sie na kolor ;)

bobo heheh dobre z tym Tobisiem ;)

Marta juz chyba nie mozna cofnac dowodu, a co bedziesz miala nowy :)

MILEGO DNIA :)

Kinguś musiałam wpisać w neta te twoje buty bo nie wiedziałam co to:-D:-D:-D:-D mnie się marzą nike ale może być ciężko a z drugiej strony kupuje byle adidasy za 80 zł a nie wytrzymują jednego sezonu i potem na jesień muszę kupić nowe a tak to dałabym raz a porządne i wytrzymały by mi więcej niż jeden sezon

reklama
Aga ja jestem tego zdania ze lepiej kupic jedne a porzadne i pochodzic niz tak jak piszesz po pol sezonu wymieniac. Ja to mam taka delikatna stope ze jak tylko but nie jest skorzany i nie ma porzadnej wkladki to zaraz mam pecherze a stopa jest odparzona, masakra z tymi moimi nogami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry