reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja jak wybiegam w przyszłość to chyba jak każda matka, chciałabym żeby był ambitny i dobrze się uczył:) mam nadzieję że będzie miał zacięcie po mnie i po chrzestnej-siostrze m. A nie po chrzestnym:) bo mój brat to zawsze spadał na 4 łapy po najmniejszej linii oporu. Leń, leń, leń...

Aga, na słowo "proszę" nie mogę być obojętna :)

dziewczyny, możecie się przyłączyć do akcji i zbierać podpisy, albo podczas spaceru zajść pod jeden z tych adresów i tam się podpisać:)

Gdzie można złożyć podpis pod referendum edukacyjnym | Rzecznik Rodziców

justi, ja też tak mam :) do tego jestem szalenie ciekawa, które geny wygrają - ja olimpiada ortograficzna, m dysortografia, ja klasa matematyczna, m dwója z matmy, ja sportowe zero, m zrezygnował z zawodowej koszykówki ;)

a jak u Was się pomiksowały dzieci?:)

Ostatnia edycja:
U mnie z dziećmi jest mix kolorów do wyboru jeśli chodzi o naukę,tylko Ewelina bardzo dobrze się uczy,Michał leń jak mało kto,byłby lepszy gdyby chciał,potencjał i inteligencję ma większą od Eweliny,ale on ma to wy....ne!!!:szok:Kamila noga zwłaszcza z polskiego,(ma w zasadzie wszystko na dys),Szymon mały historyk i sportowiec jak mój m,a reszta jeszcze nie wiem.

witajcie

dziękuję za troskę
u endo wszystko OKI , nie biorę leków, co pół roku kontrola TSH - mam iść do rodzinnego i prosić o skierowanie a do niej 3 mce przed rozpoczęciem starań o rodzeństwo dla I. :)))
zaliczyłam zakupy w tesco, jestem padnięta- wiem po kim moje dziecko ma wstręt do sklepów :-D

zaraz poczytam WAS :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry