reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja wpadam powiedzieć dobranoc Kuba strasznie marudzi chyba zęby

Martuś po antybiotyku na pewno szybko ci go nie zaszczepią, trzeba odczekać ok3 tygodni

Ja jutro idę z Kubą na pierwsze szczepienie oprócz tego w szpitalu po urodzeniu nie był jeszcze szczepiony przez to zakażenie i zapalenie płuc

miłej nocy

Witam wszystkie!
Dzisiaj jadę załatwiać wiosnę:) od południa może mnie nie być, bo ciężkie negocjacje z tą wiosną!
Aga, łagodnego szczepienia dla Kubusia!!
Bobo, Marta, ja pieluch z Pampersa używałam do rozmiaru 4 od samego początku. Raz na jakiś czas wypróbowywałam inne ale żadne niebyły dla mnie dobre. Aż koleżanka pokazała mi pieluchy z biedry:) Fakt że trochę mniej chłonne niż pampers ale w porównaniu do happy, huggisów to biedra przebija je.
Gosiu!!!! wracaj!!!
Smerfetko świeża porcja banki8.jpg

Miłego dzionka dla każdej!!!!

Załączniki

• banki8.jpg
    banki8.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 24
Witam sie i ja z kawką noc super ;-) oli dostał butle o 23 i spał do 5 butla i do teraz także super ;-)

dałam mu dziś ostatnią dawke antybiotyku wiecie co mały glut robi? jak ide z łyżeczką to zaciska dziąsła ( zęby zaciska tyle że ich nie ma ha ha ha ) no tak sie nauczył i teraz musze go rozśmieszac żeby mi buzie otworzył cwaniak jeden i jak sobie zapamiętał tą łyżeczkę no

Justi, to dobrze sie postaraj, ok?;)

Marta, super, gratuluje przespanej nocki ;)

Ja tez mam za soba dobra noc, bylam nastolatka we snie i sie zakochalam ;) dzisiaj przyjezdza do mnie mama, bedzie do czwartku, wiec bedzie mnie mniej.

Milego dnia babeczki :)

Zla bylam jak mnie pecherz obudzil ;) przyznajcie same, nie tesknicie czasem za takim zakochaniem? Podobam mu sie czy nie, zadzwoni czy nie itp itd ;)

Marta, fajne :) ale opis idiotyczny "z domu, w ktorym nie trzyma sie zwierzat". Pfff ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry