• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo masz termin na moja rocznice slubu heheh !!!!!!:) ja bede miec we wtorek wizyte i jakies hormony napewno :) chyba w tabeltkach i czekam na owulacje potem powinnam dostac cos na pekanie pewcherzykow i potem podsatwia mi zarodki :) jak przyjdzie czas :)

reklama
nie boobo - pobieranie jajek bylo pod narkoza ale teraz transfer juz nie bo mam zamrozone zarodki :) tylko na fotelu leze i potem mi wklada rurka zarodki i tyle :D 2 minuty i po sprawie D:

Bobo witaj
Joweg no to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
widzisz jak szybko zleciało

Hello w ten pochmurny i zimny dzień.
Ja ostatnio nie mam weny do pisania, no i wizja jutrzejszego pójścia do pracy nie nastwia mnie optymistycznie.
Anisiaj, dobrze, że juz jesteś. Nadrobiłaś już ploty?
Joweg, juz tuż tuż i będziesz mogła cieszyć się odmiennym stanem
Marta, a jak tam Twoje ankiety? Dyrektor sie zgodził? Nie napisałaś w końcu.
Bobo, dzisiaj zanosisz prace? To trzymam kciuki, żeby promotor nie marudziła za bardzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia wszystkim życzę

dzoanko tak dzis ide do promotorki zeby swoje uwagii naniosla i jesli mi pozwoli to pojade juz dzis do rodzicow badania robic, no ale wszystko zalezy co wymysli promotorka :)
joweg ja myslalam ze taki zabieg to dlugo a tu raz dwa i juz hiihi :) fajnie :) trzymam &&&&&&& by bylo dobrze :)

dzoanko badania do pracy magisterskiej ankiety bede robic w moim rodzinnym miescie tam mam szkole ktora mi sie zgodzila i tam bede robic dlatego wlasnie jade do rodzicow :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry