Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta siada Ci Olis?
julka tak sie bierze do siadania ze szok a jak nie moze usiasc to sie wscieka. kiedy dzieci zaczynaja siadac? bietka no wlasnie jak dam Julce rece to mi siada pieronica jedna.
Aga no to nie masz sie co martwic mi pediatra mówiła zeby nie wmuszac jak nie chce
Bobo siada
Bietka mi sie wydaje ze każde dziecko inaczej moze tye mu wystarcza - ślicznie wygląda
Kochane, ja sie tylko witam, bo mam dzis kiepski dzien. Rano bolal mnie brzuch, juz sie wybieralam do szpitala, ale po lekach przeszlo. Chyba umowie sie do gin na sobote, bo bardzo mi sie ten bol nie podobal.
6mamo, zdrowka dla Was wszystkich! Faktycznie przy takich eozynofilach to moga byc pasozyty, ale tez np. swieze wirusy np. toksoplazmozy. Zbadaja Cie i bedzie wiadomo.
Bietka, caluski dla Igorka! Niech dalej tak pieknie rosnie, bo w reprezentacji trzeba zrobic porzadek, mloda krew sie przyda
marta dokładnie, widocznie tyle mu wystarcza:-) bobo silna Julka , Igor posadzony siedział ok 6 mca, a sam zaczął siadać z brzucha jak miał ok 7 mcy i kilka dni anisiaj daj znać po endo i umów się na sobotę, gdyby się coś działo to wiesz co masz robić, więc co mam pisać... IP i już buziak :*