• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja popołudniowo :tak:

dzis pospaliśmy do 10:40 :szok:jak wstalam to nie wierzylam, ale poźno poszłam spac bo nadrabialam zaleglości z Greys anatomy i w przemeblowanej sypialni strasznie sie kręciłam, a poźniej co chwila cos a to sniadanko, a to obiadek a to ogarnąć trzeba, wszystko dzisiaj w poźniejszych godzinach. I wszystko sama bo m dzisiaj ząbek pobolewa i lekko nie w sosie :no: więc juz w droge nie wchodzę.

Aneczka ale smaka narobilas tym ciastem daj znać z jakiej to firmy bo mi tylko ciasta z paczki wychodza więc może i ja chętnie zrobię.Aneczko a kiedy bedziesz wysylac paczke??

Dzoana wszystko przed Toba :tak:

Ja jutro mam wizyte, wiec m ma dziś bojowe zadanie :-D - depilacja na samą myśl się cieszy bo chyba ma nadzieję,że przy okazji coś mu skapnie:-)

CRUMB CAKE dla tesco
tescowa mieszanka :) wyszło takie
Zobacz załącznik 462139

jeśli chcesz z buteklką to wyślę pod koniec tyg bo czekam na preparat jeden .. nie było tego co zawsze i zamówiłam inny i jest do doooooopy więc czekam na ten co zawsze zamawiałam i będzie ok wtorku u mnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
gosiulku - mój M najpierw kazał mi jeździć na starym rowerze, ale był taki wadliwy, że ciągle się psuł no i zaczął mnie męczyć, żebym kupiła nowy. No więc mam i teraz mnie ciągnie, żebyśmy gdzieś jechali - mam za swoje ;) przepis na kurczaka Od kuchni: Piersi z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów

dżoana - ja też nie wierzę, że mi się uda, bo mój organizm świruje, ale gin powiedział, że po @ mam zrobić badania i będzieme regulować co trzeba. Co do adopcji - ja mam podobne zdanie jak Ty, można mnie za to zlinczować, ale niestety takie zdanie mam i wynika ono raczej z doświadczeń zawodowych niż z czegoś innego. prędzej rodzina zastępcza niż adopcyjna.

bietka, dżoana, gosiulku - ja też jestem takim typem, co nie przepada za pracą z ludźmi. najgorzej jak mam zły dzień, a muszę się zaangażować w problem i wysłuchać np. roszczeniowego tatuśka bogacza...ehh...marzy mi się też pisanie książek albo felietonów, albo biznes przez net, albo kawiarnia z księgarnią, albo prowadzenie ośrodka wypoczynkowego dla ludzi, którzy mają psy i chcą mieć fajne wczasy dla siebie i psa :)

aneczko - to kopiec kreta? mój M często robi kopiec, uwielbiam, ale na mojej diecie odpada ;) i tak, oczywiście, można zacząć dietę od jutra ;) kochana, czy robisz jakieś rzeczy na balkon? np. jakieś ozdobne doniczki na zioła?

gosiulku - mój M najpierw kazał mi jeździć na starym rowerze, ale był taki wadliwy, że ciągle się psuł no i zaczął mnie męczyć, żebym kupiła nowy. No więc mam i teraz mnie ciągnie, żebyśmy gdzieś jechali - mam za swoje ;) przepis na kurczaka Od kuchni: Piersi z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów

dżoana - ja też nie wierzę, że mi się uda, bo mój organizm świruje, ale gin powiedział, że po @ mam zrobić badania i będzieme regulować co trzeba. Co do adopcji - ja mam podobne zdanie jak Ty, można mnie za to zlinczować, ale niestety takie zdanie mam i wynika ono raczej z doświadczeń zawodowych niż z czegoś innego. prędzej rodzina zastępcza niż adopcyjna.

bietka, dżoana, gosiulku - ja też jestem takim typem, co nie przepada za pracą z ludźmi. najgorzej jak mam zły dzień, a muszę się zaangażować w problem i wysłuchać np. roszczeniowego tatuśka bogacza...ehh...marzy mi się też pisanie książek albo felietonów, albo biznes przez net, albo kawiarnia z księgarnią, albo prowadzenie ośrodka wypoczynkowego dla ludzi, którzy mają psy i chcą mieć fajne wczasy dla siebie i psa :)

aneczko - to kopiec kreta? mój M często robi kopiec, uwielbiam, ale na mojej diecie odpada ;) i tak, oczywiście, można zacząć dietę od jutra ;) kochana, czy robisz jakieś rzeczy na balkon? np. jakieś ozdobne doniczki na zioła?
mogę zrobić osłonki ale lepiej żeby nie były narażone na czynniki atmosferyczne...
nawet mam w domu dwie w koguciki i dwie z lawendą :) oraz 2 aluminiowe czekające na ozdobienie ...
nie wiem , nigdy nie jadłam kopca :)

Ostatnia edycja:
aneczko tak chciałabym butelkę do kompletu tylko jeszcze butelkę musze wybrac ;) bo bransoletkę listem wyślesz, a powiedz mi probowałas coś z tymi koralikami ?????? kurcze ale mi smaka narobiłaś tym ciachem :)
anisiaj
rowerek super:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczko tak chciałabym butelkę do kompletu, bo bransoletkę listem wyślesz, a powiedz mi probowałas coś z tymi koralikami ?????? kurcze ale mi smaka narobiłaś tym ciachem :)

anisiaj rowerek super:tak:
przez to że były święta jeszcze paczki nie dostałam z surowymi :)

butelkę chcesz dużą czy małą??? zamykaną czy nie ??

aneczko to chyba sobie odpuszczę i będę coś innego kombinować, bo aż tyle ziół nie mam ;)

dziewczyny M mnie ciągnie na rower, no nie ma lekko...a ja bym poleżała....;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry