Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martwię się od kilku dni bo moja siostra znalazła się w szpitalu w Warszawie i stwierdzono u niej zapalenie opon mózgowych i lezy w szpitalu a ja nawet nie mam jak jej odwiedzić a dzwonić nie mogę bo ona ledwo mówi taka jest biedna, lezy ciągle pod kroplówkami i bardzo źle się czuje.. Zaczęło się jak grypa a później było coraz gorzej i bardzo szybko to u niej postąpiło, zaczęło się w święta...
wrzuciłam fotkę na g i wracam leżeć. przepraszam, że nie komentuję Waszych fotek, ale ledwo siedzę po tym dzikim seksie (czytaj: po spacerze po schodach)
evel życzę zdrowia siostrze - mam nadzieje że szybko z tego wyjdzie, smerfie ma racje, jedź do niej (jak możesz) smerfie - wytrzymasz :* ja np. do środy nie zjem biszkopta OK ??? anisiaj chyba nie obraziłaś się o tekst o zapominaniu ;-) ? bobo - hormonki przed @ - spokojnie :* - zielona herbata - 10 wdechów :*