reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam juz weekendowo :)

ale jestem wsciekla , cos mi sie stalo z karta od tel nie moge nigdzie zadzwonic , napisac nic nie dziala :( przekladalam do innego tel bo myslalam ze to tel a tu dooppaaa wrrrr jutro czeka mnie wizyta u operatora ....

anisiaj kochana dlatego nie odpisalam Ci na sms , przez ta cholerna karte :(

bobo ja tez nigdy nie widzialam mydla w siatce hehe smiesznie wyglada

marta to do piatku opieka a co potem zwolnienie na siebie ?

justi, bietka lece na g poczytac:)

aga ja chyba jestem wyjatek bo nie jadam lodow hehe

jestem info na g ;-)

bobo u mnie było mydło w siatce :)
co do Twojego linka - cieszę się że ja rodziłam po ludzku i mam dobre wspomnienia :) wiele sytuacji jest przerysowanych moim zdaniem, utrało się że polska służba zdrowia to dno i tak każdy powtarza a patologia- na której leżałam i porodówka- opieka - dla mnie LUX i to na NFZ,

smerfie witaj weekendowo :*

marta miłej zumby :) spal troszkę kalorii za mnie - hehehehehe :)

edit: kochane głowa mi pęka... zażyłam ibuprom - wykąpiemy szkraba, zaczniemy rozmowy z m - mam dziś zaćmienie na TVN :)))

wpadnę jutro - muszę ochłonąć :)))

wszystkim miłego wieczorku :* ;-)

Ostatnia edycja:
jestem detka, m poszedl na 15 do pracy pozniej poszlam z julka na spacer i zakupy spozywcze wrocilysmy i sprzatalam a julka miala takiego brykata ze myslalam ze oszaleje. wykapalam ja nakarmilam i poszla spac. kreci sie co prawda jeszcze ale w koncu cisza nastala hihi:) robie wlasnie obiad dla m na jutro do pracy

Mnie chyba przeziębienie dopadało, bo karat mam okropny a w nocy zimno mi wywaliło. Ja jestem padnięta, ale młody wyspał się w aucie, więc długi wieczór przed nami.
Smerfetko, ja uwielbiam lody :tak:

reklama
jestem kochane po zumbie padam na pysk jeszcze mały cały czas m plakał i jak wparowałam to nakarmiłam go i uśpłam teraz śpi a ja jem kolacje. zjem pójde pozmywac i nadrobie was na g

zapomnialam wam napisac ze jak bylam u lekarza to przyszedł chłopak z różyczką mam nadzieje ze Oli mi nie zlapie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry