Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesio jest the best,hihi pół palestynenczyk,dobre!!!
A piwo jest a fuj!!!Naleweczki i słodkie lub pół słodkie winko jest pycha!!! Aguś a co tobie jest,bo nie wiem,może napisz na g lub priv. Martuś a co u ciebie się dzieje???
Aga ale o to ze m dziś został z małym ? no bo ja poszłam na zakupy a mały jak mnie nie ma to płacze wręcz wyje nawet u m i dosłownie po godzinie kiedy wracam bo mały płacze heh... i biegiem do chaty a uśpiłam go przed wyjściem generalnie nic sie nie stało mały zawsze płacze jak mnie nie ma już taki jest mamusi ;-) Krysiu nic nic się nie dzieje ot mój synek jest mamusi i z nikim nie chce zostac
Martuś współczuję ci kochana nie gniewaj się na mnie ale taka rada zostawiaj go jak najczęściej z m żeby się przyzwyczajał bo będziecie mieć ciężko jak będziesz musiała iść do pracy i nagle go zostawić na cały dzień
Krysiu mogę tu napisać znowu wyszły mi potworne hemoroidy i nie mogę sobie miejsca znaleźć bo tak potwornie boli
Bietka w takim stanie mogę tylko maści i biorę tabletki przeciwbólowe jak byłam w ciąży z Kubą w szpitalu na końcu już to moja doktorka jak mnie zobaczyła od razu wzięła mnie do zabiegowego i dała pyralgine dożylnie na złagodzenie bólu dawali mi jeszcze cyklo 3 fort i zastrzyki na krzepliwość krwi masakra jaki to ból to poród mnie tak nie bolał