Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a co bylo na czecha? smerfetko ja nie daje jajka bo ciasto jest wtedy twardze. sprobuj kiedys tylko maka i ciepla woda. marta bylas w netto po fotelik?
I ja nie dodaję jajka.
A przed chwilką pogoniłam m do sklepu bo mi się zachciało drożdżówki.
Na jutro na obiad zrobię kapuśniak z kiszonej kapusty na boczku wędzonym z ziemniaczkami.
a ja nigdy nie robiłam pierogów za to naleśników nasmażyłam w niedzielę )) w podróży poslubnej wcinałam na śniadanie naleśniki z nutellą i bananami - PYYYYYYYYYYYYCHAAAAAAAA -:-)ale teraz ... kalafiorek, 1 ziemniaczek ... i dupa..
misie pysie idę wyczesać psa na balkon ... potem zabieram ją na kąpiel - czas odświeżyć psa po zimie - muszę zakropić ją przeciw kleszczom i założyć obrożę na sezon kleszczowy
zejdzie mi troszkę z 40 kg owczarkiem
m na razie walczy z małym ))
powinnam wejść i powiedzieć dobranoc - chyba że sunia mnie wykończy hehehehe / także się nie żegnam - zajrzę do WAS później