reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczynki ja tylko melduje,ze zyje. Leze plackiem, brzuch momentami dokucza, wiec biore te leki, bo tak mi kazali (awaryjnie, wiec po co odstawiali?). Jest u nas mama, ja jestem jakas padnieta, ciagle bym spala. Nie wiem czy odsypiam szpital czy co. Wybaczcie, ze tylko tyle, ale nie mam sily na wiecej. Myslami jestem z Wami :*

ufff przeczytałam:)

aniś cieszę się że jesteś już w domu:) odpoczywaj kochana, odeśpij:) buziaczki

Bietka 10 miesięcy Igorek już ma ale zleciało a pamiętam jak dopiero co pisałaś do nas że ci wody odeszły;00buziaczki od ciotki:)

Martuś super wózek, mam nadzieję że Oli zadowolony:)

Bobo nie martw się brzuszkiem, kiedyś chyba zejdzie

6 mamo ale dupki w tym nfz, szkoda słów:(

Justi widzę ze budowa idzie pełną parą:) kiedy się mamcie zamiar wprowadzić?

Smerfi dziękuję za komplecik wczoraj doszedł, zaraz po komunii ci go odeślę:0

U mnie w miarę ok brak czasu na wszystko przed tą komunią cały czas mamy próby więc do komunii będę do was zaglądać w miarę możliwości:) Z tym ząbkiem u Kubusia to był fałszywy alarm coś tam stukało ale do tej pory cisza, za to dwa dni temu wyszła mu lewa jedynka i już ją widać;) jak go posadzimy to sam chwilę siedzi, obraca się we wszystkie strony i ostatnio nic nie słyszę tylko ATA:)

aniś śpij jak potrzebujesz snu, to śpij :) jak dojdziesz do siebie, napisz nam na g relację ze SPA ;-) buzi:*
witaj agunia- gratulkacje ząbka i ata - heheha zaraz będzie tata :-) powodzenia z komunią :)
6 mamo śliczny sweterek
marta fajne spodnie :)
bobo powodzenia u teściów:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry