• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo ja myślę,że kubeczki smakowe Julci nie są jeszcze gotowe na owocowe doznania.Może właśnie próbuj jej przemycać owoce po troszkę w kleiku lub kaszce.Możesz też np banana ze słoiczka HIPP(nie cały słoiczek) połączyć z mleczkiem.

reklama
witam, ja pojechałam do krawcowej - wesele się zbliża - zamówiłam sukienkę :) fajna babka, mam nadzieje że mnie zrozumiała - zresztą razem rysowałyśmy... za tydzień już przymiarka;-)
połaziłam po mieście w poszukiwaniu mokasynów ale nie ma, są same baletki i lordsy a ja chcę mokasyny :sorry::crazy:

bobo kochana poczekaj , pomalutku - połącz jej jabłko z kleikiem na mleku, albo bananem, może śliwkę z hippa - Igor uwielbia śliwkę :)
moja rada, spokojnie: odczekaj kilka dni i pomalutku, niech nawet zjada 1,2 łyżeczki. Nic na siłę bo się zrazi. Nie dawaj w butli - lepiej przyzwyczajać do łyżeczki ... Igor też chętniej akceptował smaki obiadów niż słodkich owoców. |Igi w wieku Julki nie jadł jeszcze pełnych posiłków owocowych, kilka łyżeczek i resztę dopijał mlekiem, a próbowałaś marchewkę z jabłkiem?
ja też dętka, także idę się ogarnąć bo dopiero co wróciłam...

Ostatnia edycja:
bietka no wlasnie bede musiala dac spokoj na kilka dni i dawac jej po troszku. a co do kleiku to moja pediatra mowila zeby go nie dawac zeby jej zoladka nie rozepchac.

bobo ja też miałam "przeprawy" z jabłkiem ... nie chciał i już... w wieku Julki nie jadał pełnej porcji deserku (owoca), spokojnie i cierpliwie tyle mogę poradzić, jak Ty się złościsz ona to czuje i koniec z jedzenia...

marta dokładnie pamiętam Igora z takiej pozycji jak wrzuciłaś na g - hehehe a teraz nie nadążam :sorry: włazi wszędzie... wszystko go interesuje, a najbardziej jak mówię "nie wolno" :-D ale to ma chyba po mnie :) zapomnij że ugotujesz dwudaniowy obiad i ogarniesz mieszkanie... och kiedy to było kiedy leżał w bujaczku i mogłaś zrobić wszystko :-D
no chyba że ... mój syn tylko ma takie pokłady energii a inne dzieci potrafią bawić się w jednym miejscu grzecznie :)))))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry