• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś ja najpierw do niej napisałam że chciałabym polubownie sprawę załatwić i że jeśli mnie przeprosi,to zapomnę o zajściu,a jeśli nie to będę zmuszona dochodzić sprawiedliwości w sądzie.A ta jędza jeszcze bardziej zaczęła wyzywać,a po Michale to już w ogóle pojechała i napisała,że ona czeka na pozew.Drwiła ze mnie,tylko nie wie bladzia z kim zadarła.Wszystko mam zapisane na kompie i jej fotę też sobie na kompie zapisałam.
Bietka właśnie zamierzam podać ją do sądu,pozew prawie gotowy,tylko adresu brak.

Krysia no i bardzo dobrze! szmaciara jedna :-p
na g wkleiłam Olinka w Twojej bluzie tylko rękawi ma podwinięte

jak ja nie nawidze mojej firmy szlak mnie trafia zaraz mam iśc do lekarza co prawda prywatnie ale chca "remua" a ja mam ze stycznia wr................

Ostatnia edycja:
bobo wyspałaś się???

smerfie kochana powiem Ci że ja od dawna nic w h&m nie kupiłam, nie wiem jakoś nie leżą mi teraz te ubrania

6 mamo daj znać jak sprawa się potoczy

reklama
Smerfi musze nosic na każdą bo sprawa wygląda tak: w recepcji siedzi matka tego lekarza i ona ma praiwie 90 lat i bez reuma Cie nie wpuści, wiec trzeba ją najpierw prejśc zeby do niego sie dostac
Bietka Oli ciepło ubrany bo u mnie zimno nie to co u Ciebie :-pa spacerówka a no póki jest to jeżdże he he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry