• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ej rabarbar jest super ;)

Jak mam nie golic nog, pytam sie jak mam chodzic wlochata w spa?;)

Marta, Bobo wtf? Bo jestem do tylu?

ja czuje sie dobrze, czasem ciagnie brzuch, ale widok tego Bozego cudu wszystko mi wynagradza. Zosienka spadla z wagi, nie umie ssac, a ja jeszcze nie mam mleka. Karmie ja sonda, dzisiaj mialam przez to kryzys i wielka rozpacz. Dziekuje Wam za troske :*

Co u Was? Jest szansa na jakis skrot?

Smerfie, ale jestem ciekawa Twojego domku, ale nie moge otworzyc linku na tel.

anisiaj caly czas masz Zosienke przy sobie? kiedy wyjdziecie? no a brzuch jeszcze jakis czas bedzie bolal. ale warto pocierpiec dla takiego slodkiego maluszka :)

witamy bobo :)
smerfie a x factor dziś ogladamy ?
anisiaj to lasera Ci na nogi przed cc nie zrobili... pfffffffff - co za spa :-D kochana nie łam się - Zosia załapie o co kaman - to mądra dziewczynka :* cierpliwości :* i pokarm przyjdzie... :*

skrót

smerfie kupuje dom i rybaczki w c&a, poogląda mnie wczoraj od pasa w dół i kupuje bo jej się spodobałam :-D:-Doprócz tego wcina 3 bita i wprosili się jej znajomi na dziś
justi się grilluje ze znajomymi
6 mama wytoczyła wojnę po obraźliwych komentarzach koleżanek jej syna na FB- wojnę ich rodzicom
aga ma komunię i zapiernicza
bobo wróciła
marta odeszła

a ja - zjadłam drożdżówkę z rabarbarem i na kolację zostaje mi marchewka :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry