• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta no szczerze ja sobie nie wyobrażam karmienia w huśtawce... może powolutku przyzwyczajaj do krzesełka, może |Oli nie siedzi zbyt pewnie jeszcze i źle mu w tym krzesełku... hmmmm nie wiem co Ci doradzić:-(

justi powiem Ci że wystrój wnętrz to moja kulawa noga, zawsze podoba mi się aranżacja u kogoś :-D moja mama z teściową mogą 6 godz gadać o firankach ... hehehe a dla mnie firanka to firanka, i już :rofl2: nie mam zmysłu kobiecego, nie ciągam m po castoramach, nie mam potrzeby zmian kolorów mebli itp... troszkę mi wygodnie że teściowa urządziła to mieszkanie sama :-p:-p:-p jestem dziwna wiem :-D
dlatego jak m gada o domu to mnie przeraża że sama musiałabym aranżować wystrój - :-D
dlatego pytałam jak z tym u Ciebie jest ?

Bietka bo to nasze krzesełko jest do dupy, za płytkie i bez podstawka on sie cały chwieje spoling-krzeseko-z-zabezpieczeniem__0089501_PE221863_S4.JPGtakie mam

Załączniki

• spoling-krzeseko-z-zabezpieczeniem__0089501_PE221863_S4.JPG
    spoling-krzeseko-z-zabezpieczeniem__0089501_PE221863_S4.JPG
    11,3 KB · Wyświetleń: 30
Bietka wiem jakie masz one sa fajne a Oli dostał je od chrzestnych. Te Twoje można rozdzielic nie? i potem moze sam sobie siedziec przy stoiczku albo rysowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry