reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja dzis caly dzien prawie przespalam , tak mnie glowa bolala ze ledwo na oczypatrzec moglam ... czytalam Was ale nie mialam sily pisac , teraz dzieki Bogu juz lepiej

6mamo sunia jest sliczna , ale ja myslalam ze Wy bierzecie kota z przytuliska hmmm chyba cos pomieszalam

bietka wybor butow to bedzie wyzwanie , powodzenia :)

anisiaj zachowanie tesciow zostawiam bez komentarza , trzeba nie miec uczuc zeby nie przyjechac zobaczyc malenkiej wnuczki wrrrr noz mi sie w kieszeni otwiera jak o tym mysle . ale Ty sie nie przejmuj , traktuj ich jak oni Ciebie i tyle...

Ostatni pisalyscie o wzroscie , ja jestem z Was najnizsza bo mam tylko 158 cm heh prawie zawsze chodze w butach na plaskim bo poprostu tak mi wygodnie , a cale wesele przetanczylam w 11 cm szpilkach i bylo mi mega wygodnie.

Uciekam spac ,zanim glowa zacznie znowu bolec .

DOBRANOC :*

Buuuuu przegrali,jestem załamana!!!
Ja walczę z rabarbarem i popijam kawkę mrożoną w międzyczasie.
Sunia łazi za nami krok w krok,a jak m czy ja wychodzimy z nią na spacer to ona szybko siku kupa i do domku,a Franek płacze,że psa już nie będzie.

Kinguś nic ci się nie pomyliło,mieliśmy brać kotka,ale Lunę ktoś nam sprzed nosa świsnął,a Nela po sterylce rozdrapywała sobie rany,więc przytulisko wstrzymało adopcję.No i zdecydowaliśmy się na psinkę.

No i nikogo nie ma,to ja też chyba zaraz sobie pójdę.

No to sobie idę-dobrej nocy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam :)

ja dzis detka:( wredna @ nadchodzi i boli brzuch :(

mamusie ziemskie i aniolkowe wszystkiego najjjjjjj z okazji naszego swieta

kocham_cie_mamo_19.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry