reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniś nie wiem czy to że cię tak wysypało ma coś wspólnego z hormonami może mnie po porodzie też bardzo wysypywało zwłaszcza na twarzy
ja używam garniera 3 w 1

Melduję się.
Trochę późno, ale od rana zleciało. Byłam z Kubą na 9.00 w kościele, później do teściów, wróciliśmy i już goście się zapowiedzieli.
Bietka, odnośnie chodzenia za rączkę...u mnie do tej pory tak jest:)
Aniś, nie stosowałam takiego czegoś do ciała. Jedynie do twarzy peelingi under twenty itp.
6-kowa, fajnie mieć takiego nowego lokatora:) My uwielbiamy zwierzaki i pewnie jak będziemy u siebie to będziemy mieli psy i koty:)
Bobo, lubię michałki. Mniam!!!

Bobo, zanim sie wybralismy, to sie pogoda popsula i lipa. Na szczescie w srode odbieramy wozek, wiec sama sobie bede robic wyprawy, bez czekania az m wypije kawe,poczyta wiadomosci, wyjdzie z psem i zje sniadanie ;)

Aga, na pewno to hormony, endo mi mowila,zebym sie tego spodziewala po tym wszystkim i hormonach sztucznych do konca ciazy. Za tydzien do niej ide, mam nadzieje,ze cos poradzi.

Justi, kurcze, co tydzien czytam i zazdroszcze...wypraw do kosciola ;) ja od stycznia ogladam msze online, ale to nie to samo.

Kochane, z Waszego doswiadczenia, mozna isc do kosciola z takim maluchem? Jak to sie sprawdza?

anisiaj my nie chodzimy do Kosciola, ale na chrzcinach Julcia miala 2.5 miesiaca i byla grzeczniutka , spala sobie nic jej nie przeszkadzalo. ale mysle ze teraz bedzie cieplo duchota jest w kosciolach bo duzo ludzi wiec moze lepiej odpuscic sobie z takim malenstwem, zeby sie nie meczylo?

Anisiaj ja też bym nie szła z takim maluszkiem do kościoła,wiesz oprócz duchoty to nie każdy w kościele jest super zdrowy,a Zosieńka jest wcześniaczkiem.
Zawsze też dziwiłam się matkom,które swoje noworodki zabierały do marketów czy galerii na zakupy,jak tak nie robiłam,ale to ja!

Aniś ja chodzę z dziećmi, mamy mały kościółek zresztą pamiętasz jak chodziła dwa razy w tygodniu a przed samą komunią częściej i było ok Kubuś był grzeczny:)

reklama
6 mamo ja zabierałam dzieci do sklepu ( biedronki) ale to dlatego że zawsze z dziećmi jestem sama i nie mogę ich zostawić samych w domu

Aniś myślicie o chrzcinach??? kiedy zamierzacie chrzcić Zosieńkę???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry