reklama

Nasze sprawy...

Aga, w sierpniu,chyba 18.

6mamo, niby tak,ale ona nie ma cech wczesniactwa. Galerie to rozumiem, ale w kosciele u nas mozna byc na zewnatrz, moze to jest rozwiazanie? Jak sunia?

M juz jedzie z tesciowa...ehhhh. Wlasnie mialam dyskusje z mama,bo ona co roku sie obraza,ze m nie sklada jej zyczen na Dzien Matki i mi gada,ze mam zlozyc tesciowej. Szkoda wielka, matke mam jedna, tesciowa obca baba,nie matka.

reklama
Aguś jestem w stanie zrozumieć,kiedy jeden z rodziców jest sam w domu i nie ma możliwości zastępstwa przy dzidzi,to wtedy musi je zabrać ze sobą.
Jednak szlag mnie trafia kiedy widzę oboje rodziców i malucha w nosidełku wciśniętego w kosz pełen zakupów.
Anisiaj jeśli możecie być na zewnątrz,to jest to jakieś rozwiązanie.Nakarmisz Zoś,przewiniesz i będzie grzeczna!
A sunia grzeczna,wczoraj wieczorem zjadła psie chrupki i dziś znowu nic nie je,no i m jest jej idolem,hihi!

Co do teściowej to ja jej na dzień matki nie składam i mojej mamie m też nie składa.Z jakiej racji obcej babie mam życzenia składać,to nie moja matka,nie moja rodzicielka,a do tego wredna,nastawiona na ''ja'',nie na ''my''!!!

U mnie starsze dzieci złożyły mi już życzenia,jeszcze tylko najmłodsi chłopcy,hihi niegrzeczna trójca!!!

m dzwoni i mowie ze julka jedzie do niego taxi zeby kupic prezencik dla mamuni :-D po jakims czasie m dzwoni ze Julka juz kupila i jedzie spowrotem :-D:-D:-D ciekawe co mi kupil pacanek moj hihi

aga jak jestesmy u tesciow to mowie np do m mama powiedziala, ojciec cos tam zrobil itp a do nich zwracam sie bezosobowo. jak np dzwonie i chce zeby mi cos kupila to mowie np. ze w biedronce jest to i to i ze ja to chce i i pozniej m odda kase za to. staram sie kombinowac hihi

reklama
ja tak mówię do drugie zony mojego taty bezosobowo, jak byliśmy dziećmi t musieliśmy mówić do niej mamo potem kilka lat się nie widzieliśmy a teraz bezosobowo

idę zrobić sobie kolację dzieciaki w łóżkach Kuba śpi a ja będę oglądać finał x faktora i mam stertę do wyprasowania

miłego wieczorku:)

zaglądnę później:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry