Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się wzięłam ostro do roboty. Poprzynosiliśmy z m rzeczy (większość) na górę i układam.Trochę powyrzucam,pooddaję,pochowam. zawsze szkoda,szkoda a teraz postanowiłam oddać.
Za to w piwnicy wilgoć.Dobrze że już wyniesliliśmy te rzeczy.
bobo a jakie je obiadki ??? wrzuć jej do obiadku i już - zmiksuj z jakąś częścią obiadku wszystko razem wymieszaj potem i gotowe - chyba że dajesz kawałki już to rozgniataj widelcem żółtko
aga ja muszę wyprać w salonie firankę ale jutro dziś nie mam natchnienia...
gosia no to pracowity dzień ...
edysiek jak się rozpędzisz z tą zupą dla mnie też ugotuj
bietka daje jej bobovite po6 miesiacu. rozne jej daje. czyli wziac troche obiadku i dodac zoltko do niego tak? co jeszcze sie podaje takiemu dziecku? obiadki, deserki, owocki, kaszki, gluten, jajo. i co jeszcze?
Bietka ja ci wypiorę wczoraj namoczyłam swoją i dziś ja musiałam już wrzucić do pralki ale za to jak będe mieć pięknie i pachnąco
u mnie słoneczko wyszło
przyszło mi dziś wezwanie na szczepienie z Dominikiem na 11 lipca na 16,30 a tego samego dnia mam z Kubą tyle że na 12
muszę tam iść zapytać czy mogę z nimi przyjśc o jednej godzinie